Dejan Nestorović
Privatna arhiva
Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

Njegov zadatak je da bude motivacioni govornik o zdravom načinu života, fizičkim aktivnostima i oblikovanju tela na diskusijama pred velikim brojem američkih državljana, koji su skloni brzom i nekvalitetnom načinu života, baziranom na brzoj hrani.

Nestorović kaže da su predstavnici američke kompanije pratili javni život u Srbiji i zainteresovali se za saradnju sa njim. 

- Dobre govorničke veštine, kao i odličan prosek na studijama medicine i fizičkog vaspitanja i sporta bile su mi najbolja preporuka. Moram da priznam da me je takmičenje u TV rijalitima u Srbiji jako mentalno ojačalo i osnažilo da govorim pred masama i ujedno dalo podstrek za dalje pobede u životu i građenje karijere u inostranstvu. Neprekidan rad na sebi, kroz edukaciju, daje najbolji odgovor kako biti siguran sebe, u svoje telo i kako iskoristiti sopstveno znanje na pravi način, pa ću svoje iskustvo pokušati da prenesem na najbolji mogući način - kaže za "alo.rs" Dejan Nestorović.

Moj moto glasi "Nikada ne znaš koliko si jak" , ako se ne suočiš sa novim izazovima. Podršku za ovaj odvažni i prestižni posao dobio je od mnogih poznatih žena, koje mu godinama prijateljski daju snagu i bodre ga u javnom životu Srbije.