Lazar Jeremić, Zadruga
Printscreen
Lazar Jeremić, Zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

 

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon burne noći na velelepnom imanju, Lazar se tokom jutarnjih sati požalio Radi Vasić i Ljubi Pantović. U emisiji "Izbacivanje", Lazaru se pojavio kao podrška blizak prijatelj, dok su ga u publici bodrili majka i brat, koji su mu preneli informaciju da mu je bivša devojka uzela novac, laptop, telefon, kao i papir sa svim šiframa od društvenih mreža.

Lazar Jeremić, Zadruga

Printscreen

Foto: Printscreen

"Imam taj problem, ta bivša jedna devojka, uzela mi pare, telefon, lap-top, šifre od fejsbuka i svega. Samo mi je to u glavi, samo kad bih to mogao da rešim, ali videću", ispričao je Jeremić.

Nakon što se požalio zadrugarkama, Lazar je nastavio da šeta po velelepnom imanju, sav uzrujan i besan na sebe, pa je pričao sam sa sobom.

"Šta sam ja Bogu zgrešio, ništa loše nisam uradio, bio sam tu za nju. Kao krpu sam je vukao, neka joj ide na čast i na duši. Koji sam njoj k*rac ostavio sve to? Pored rođenog brata, ostavljam njoj i šifre i sve. Glup sam kao noć! Verujem ja ženi! Bože, Bože, kakva sam ja dijabola. Verujem ženi koju sam pokupio sa ulice", pričao je Jera dok je šetao po imanju.

Pogledajte šta je Lazar još ispričao: