Željko Mitrović
Vladimir Marković/Alo!
Željko Mitrović

Vladimir Marković/Alo!

Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Naime, Dušica je proteklog vikenda u jednoj od emisija "Zadruga - Narod pita" objavila da je Željko na svom Instagram profilu otvorio konkurs za učesnike "Zadruge 3", a sve što je potrebno jeste da ga prate na ovoj društvenoj mreži i da mu pošalju svoju biografiju, fotografije i video snimke, a on će izabrati dvoje najzanimljivijih pratilaca koji će od septembra postati stanari Bele kuće.

Međutim, ni sam Željko nije mogao da pretpostavi da će za samo nekoliko dana otkako je objavljen konkurs, njegov inboks na Instagramu biti zatrpan prijavama. Za učešće u "Zadruzi 3" se već prijavilo više od 75.000 ljudi koji žele da postanu deo ovog velikog projekta.

Ovo je još jedan dokaz da je "Zadruga" zaista postavila nove standarde kada je o ovakvim formatima reč i da je jedinstven projekat, ne samo u regionu i Evropi, već i u svetu. Zbog ovako velikog broja pristiglih poruka, Željko je obavestio svoje pratioce da svi zainteresovani za učešće u "Zadruzi 3" mogu da svoje biografije, fotografije i video zapise pošalju na mejl adresu zadruga@pink.co.rs , kako bi što brže i kvalitetnije odabrao učesnike treće sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Nama ostaje da sačekamo septembar i vidimo koja dva Željkova pratioca sa Instagrama će dobiti priliku da postanu deo najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 3", a s obzirom na ovoliki broj prijava, to neće biti nimalo lak zadatak.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Jul 22, 2019 at 10:57am PDT