Luna Anabela
YouTube/Printscreen
Luna Anabela

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Voditelj Maca upitao je Anabelu da li bi otišla na svadbu Lune i Marka.

Luna, Marko, Anabela

E-stock

Foto: E-stock

- Luni na svadbu neću doći sigurno, ne želim da joj kvarim ništa. Idem na svadbu onima koji me zovu od srca. Prozivali su me da sam uzimala Luni novac, a čak i moj stan je na Lunino ime, i butik je bio na njeno ime, ja na svoje ime nemam ništa, a kredit ja vraćam - objašnjavala je Anabela.

- Imam svašta da kažem. Ermina, nikad lepše nisi izgledala, Anabela takođe izgleda lepo. Ermina, svaka ti je kao Njegoševa. Dobar si prijatelj, malo si lagala, ali nikoga povredila nisi, pričaš sve što znaš. Anabeli bih rekla da je grozna majka, koja je izdala svoju ćerku, šutirala Miljkovića, polivala bivšeg supruga - bila je oštra gledateljka.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

- Vi ste nesrećna žena koja podržava nasilje i decu koja ostaju bez majke, unučiće bez bake. Ne možemo protiv toga da smo Luna i ja ista krv - odgovorila je Anabela.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Pročitajte još:

Komentari (3)

res

06.08.2020 12:36

Odvratna,agresivna žena!Sada kad je uzela novac,sada je zdrava i sve je super!Žalosno je kad u emisiji gledalac ne može da dođe do reči jer Anabela ne zatvara usta,da se ne bi čula kritika na njen račun!Fuj,fuj..Zbog čega onda uopšte postoji emisija Narod pita,??!

mis

06.08.2020 17:10

Imam 68 god.i nikad nisam videla odvratnije i zlobnije stvorenje!

Mila

06.08.2020 21:09

Za butik debelo laze. Proverite u APR, registrovan je na njeno ime. Mislim da laze i za stan. To je njen i Gagijev stan, ona je u njemu ostala sa decom posle razvoda a prepisala ga je na Lunu i Ninu.