Vesna Đogani
Instagram
Vesna Đogani

Instagram

Vesna Đogani, Foto: Instagram

Naime, nakon što je Anabela pred milionima gledalaca ispričala da je Đoletova bivša supruga Slađa „Vesnu pokupila ispod mosta i dovela kući, a da joj je ona vratila tako što se spanđala sa njenim mužem“, po prvi put se oglasila sama Vesna i odgovorila na optužbe bivše jetrve.

Vesna Đogani

Instagram

Vesna Đogani , Foto: Instagram

- Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva, tu sam rođena. Tu sam odrasla. U dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san - napisala je Vesna uz fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u blizini mosta ispod kojeg je odrasla.

Vesna Đogani

Instagram

Vesna Đogani, Foto: Instagram

 - Ovo je moj most, most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre, šetali se… Preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama, deci, sve bi to bilo kao da slušamo najlepšu muziku. Voleli smo tu buku - nastavila je pevačica da kopa po svojoj prošlosti.

Seka: I moje odrastanje je bilo teško zbog rata

Emotivnu ispovest Vesne Đogani podržale su mnoge njene kolege, među kojima je bila Seka Aleksić.

- Draga moja Vesna, slična priča iz detinjstva prati i mene. Možda još tužnija jer je mene zadesio i rat! Iz tvojih reči osećam ljubav, veru i istinu! Postoje ljudi koji veruju u snove i idu ka cilju i ostvarenju istih, a postoje i oni kojima ništa nije sveto. Uživaj sa svojom porodicom i nemoj da dozvoliš da te bilo ko i bilo šta remeti u tome. Šaljem ti zagrljaj kao sestra sestri - napisala je Seka.

 

- Sada je neko isprljao moj most! Isprljao je moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečje srce. Isprljala san. Isprljala dečje snove - ispisala je potresne reči Đoletova supruga i majka dvoje dece.

- Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom. Zar neko može da te osudi samo zato što si živela ispod mosta, imala parče neba i parče hleba?! Tužna sam... Zato sam došla tu. Ne zbog sebe, već zbog devojčice koja plače u meni. Da je podržim. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam, koji su moji snovi. I zna da me niko nije pokupio, već da mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena, sa puno ljubavi oko sebe. Sa publikom koja se veseli sa mnom, i ponekad plače, ali je moj glas smiruje - napisala je Vesna Đogani, dok je njen suprug Đole za „Alo!“ dodao da se pevačica na ovaj potez odlučila nakon ogromne podrške koju je dobila od svojih fanova.

Slađa Alegro: Vesna je čista duša

I Slađa Alegro takođe je uputila Vesni reči podrške.

- Dobra dušo, znam te. Često pričamo o svemu... Umeš da slušaš, umeš da osećaš. Znaš kako znam? Jer me nikada u razgovoru nisi prekinula da bi ti došla do izražaja. To je kultura, to je vaspitanje. Ti si jedna čista duša, tako i svoju decu podižeš, tako gledaš i svog supruga. Tvoje oči i iskren osmeh to kazuju svima nama. Živi svoj san, živi svoje majčinstvo, pevaj nam dugo, dugo, to je ono što mi želimo od tebe - istakla je Slađa Alegro.

 

- Svi su govorili da joj ja branim da priča, da je ona u mojoj senci... a to nije istina. Vesna je jedna srećna i ispunjena žena, divna supruga i brižna majka, ali pre svega osećajna i krhka duša. Imala je potrebu da ispriča svoju priču, i ja sam je, kao i uvek, podržao u tome. Želela je da snimi i vlog i da odgovore na mnogobrojna pitanja koja od svojih fanova dobija danima putem društvenih mreža - rekao je Đole za „Alo!“.

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Petar

16.04.2020 10:17

Zar se nisi samoisprljala kad si rasturila porodicu koja je bila predivna? Sladjo, svaka ti cast kako se nosis sa svim ovim. Ponovo ti rane kopaju! A rasturacice mi ne moze nikad biti zao.