Marko, Andrej, Anabela
Alo.rs
Marko, Andrej, Anabela

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Bivši suprug Anabele Bukve, Andrej Atijas, u žiži je interesovanja zbog porodice Đogani koja se skoro pa sva nalazi u rijalitiju. On ne krije da podržava Anabelu u svemu i kao glavnog krivca za haos u rijalitiju navodi Lunu, na koju je, kako kaže, čak ljuta i sestra Blankica koju Atijas ima sa Anabelom.

To smo imali prilike da vidimo kada je Blankica nakratko ušla u rijaliti.

- Svi su me zvali, plakali su i bili veoma emotivni kada su je ugledali na malim ekranima. Blankica stalno priča kako je Luna bezobrazna i kako joj neke stvari neće oprostiti. Ali onda se brzo odljuti. Iskreno, svi smo ljuti na nju, ne samo Blankica - rekao je Atijas i dodao:

Marko Miljković

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Moraće Luna svima da se izvini, celoj porodici, a pogotovo meni. I to će morati da ide od novina do novina i javno da se izvinjava. Bilo je puno laži koje je izrekla u trenutku, ne mogu svega ni da se setim. Toliko je Marka puta pokušala da odbrani uzaludno. Kada izađe napolje zna da će baš najviše problema imati sa mnom - kaže za domaće medije Andrej Atijas, a onda se osvrnuo na ponašanje Miljkovića, koji često ulazi u sukob sa Anabelom:

- Miljković će morati da me pogledau u oči. Ne može on jednoj ženi da gura facu, ako je toliki šmeker neka krene na mene. Imaće najviše problema sa mnom kada izađe, pa će videti kako prolaze muškarci koji vrše nasilje nad ženama. Luna će videti da li će nakon rijalitija ostati s njim, a ja ću je u tome sprečiti. Svi znamo da je on upravo s njom zbog novca. Ostaviće je prvog dana nakon rijalitija, kad dovoljno profitira.

Anabela Atijas

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Gagi brani onu koja ima više glasova

Andrej smatra da je Anabela požrtvovana majka i da ne greši u svojim stavovima tokom rijalitija, ali ne opravdava Gagijevo ponašanje trvdeći da je ogroman taktičar.

- Gagi je izgubljen i ne zna više gde da udara, on je tu došao da zaradi neke pare i vidi se da je proračunat. On staje na stranu onoga ko ima više procenata, gleda kako koga fanovi gledaju i posmatraju. Često kalkuliše, ako Anabela kojim slučajem ima 95 procenata putem SMS glasova, on se onda njoj približi i tako ukrug. Gagi nema svoj stav, korektan jeste, ali je dosta povodljiv. Onako da se neko ponaša prema mom detetu, kao što se Marko ponaša prema Luni, verujte mi ušao bih preko ona ograde i zadavio bih ga u jezeru. Čega se on boji? Da Marko ne otkrije da su se zajedno drogirali u WC-u? To je i ovako svima veoma poznato - zaključio je Andrej Atijas.