Anabela Atijaš
Youtube/printscreen
Anabela Atijaš

Youtube/printscreen

Anabela Atijaš, Foto: Youtube/printscreen

Sudeći po gradskim spekulacijama, Anabela Atijas će nakon izlaska iz rijalitija samo podeliti novac od honorara svim ljudima kojima duguje! Pevačica se našla na listi dužnika i u jednom beogradskom fast fudu, gde je kupovala meso sa roštilja, kako bi pre mesec dana iznenadila svoju ćerku Lunu za rođendan i poslala joj hranu u „Zadrugu”. No, meso je stiglo do Šimanovaca, ali Anabela za njega još uvek duguje pare.

- Kada god neko od zadrugara proslavlja rođendan ili slavi slavu, hranu obezbeđuju njihovi najmiliji. Tako je bilo i ovoga puta za Lunin rođendan 8. marta. Njena majka Anabela joj je poslala meso sa roštilja kako bi počastila sve kolege u rijalitiju. No, pevačica ga tada nije platila - otkriva izvor „Alo!” i dodaje:

Luna i Anabela

YouTube/printscreen

Luna i Anabela, Foto: YouTube/printscreen

- Anabela je prvo planirala da ćerki pošalje 25 kilograma roštilja, ali kako je bila ljuta na nju zbog ponašanja u rijalitiju, smanjila je količinu na deset kilograma. Prodavačica iz fast fuda joj sve spremila, čak poslala i kilogram više kao mali poklon od nje, a iznos za roštilj bio je oko 8.000 dinara. Atijasova se zahvalila i rekla kako će platiti za koji dana, a kada je dobila poziv da uđe u „Zadrugu”, predložila je gazdarici restorana brze hrane da ih reklamira na Instagramu i tako prebiju dug. No, ta žena je to na suptilan način odbila, uz izgovor da odlično rade i da im marketing te vrste nije potreban - kaže naš izvor i tvrdi da je pevačica obećala isplatu nakon što izađe iz rijalitija.

- Anabela je rekla toj ženi da je ostala bez novca, tačnije da ima samo 200 evra koje će morati da ostavi ćerki Nini, a da će joj, kada izađe iz rijalitija, vratiti 8.000 dinara - otkriva izvor. 

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Anabela Atijas, Foto: YouTube/printscreen

Duguje i za garderobu

Osim što se zadužila za roštilj, pevačica je ostala dužna i u jednom butiku u kojem je uzela garderobu pred ulazak u rijaliti. Naime, sa njima je dogovorila reklamu na Instagramu, a pošto nije ispoštovala dogovor, vlasnica butika joj je tražila novac za stvari. Nekoliko puta ju je zvala, ali joj se Anabela nije javila na telefon, te je gazdarica odlučila i da je tuži ukoliko posle rijalitija ne dobije svoj novac - priča izvor blizak pevačici.

Komentari (1)

goga

09.04.2020 13:08

ma kakvi to ,to je greška ,pa ona je "bogata žena ", sve nosi firmirano ,markirano ,kao ona njena seljančica lunči koja nezna ni da se obuče ,obe su one bogatašice.