Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

Večeras je na programu još jedno izdanje emisije "Zadruga - Narod pita".

Posle Marka Đedovića i Gagija Đoganija, koji su sinoć gostovali, u studio stižu pripadnici nekadašnjeg takozvanog ljubavnog trougla - Ivana Šopić, Jelena Pešić i Filip Đukić!

Varnice između Ivane i Filipa sevnule su još na početku "Zadruge" - ubrzo su se upustili u emotivnu vezu koja, nažalost, nije dugo potrajala. Svađe, scene i ljubomorni ispadi uticali su na to da stave tačku na svoj odnos, a sve je dodatno zakuvala Jelena Pešić, koja je tada, kako pojedini smatraju, određenim postupcima pravila ljubomornom Ivanu, sa kojom u tom periodu nije bila u dobrim odnosima.

Šta je dovelo do raskida Ivane i Filipa, kao i postoji li i kolika je krivica Jelene Pešić u svemu tome pokušaćemo da saznamo večeras od njih samih, a takođe jedna od gorućih tema biće i Filipove emocije prema Pešićevoj, koje je javno priznao pre nego što je stupio u vezu sa Ivom.

Biće razgovora i o aktuelnim temama - Jelenin rat sa Zoricom Marković, Ivanina prepucavanja s članovima porodice Karić, kao i Filipovu vezu sa Ivom.

Domaćin ove noći biće Darko Tanasijević.

Darko Tanasijević

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram