Dušica Jakovljević
Screenshot Youtube
Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Dušica Jakovljević, Foto: Screenshot Youtube
Dušica Jakovljević

Printscreen Instagram

Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen Instagram

Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent „Emoušna“ ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Kako naš izvor otkriva, dečak nema povrede. - O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga. - S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje naš sagovornik.

Dušica Jakovljević

Printscreen

Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

Mi smo pozvali Dušicu za komentar, ali ona nije želela ništa da priča o incidentu, kao ni njen bivši suprug, kojeg smo slikali kad je napuštao policijsku stanicu na Vračaru nakon što je dao izjavu o incidentu. Pre toga nam se javio na telefon: - Ne dajem nikakve izjave za ovakve lagurije. Puno zdravlja vam želim.

Dušica s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka „Zadruge“ i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.

 

Komentari (2)

Goran

08.05.2020 17:23

Sta izosi takve stvari u javnnosti....Zar se to ne resava izmedju njih dvoje? Matretira ONA DECU,,,ISTA ANABELA.

Oliver

08.05.2020 17:24

KAKO JE NIJE SRAMOTADA IZNOSI TAKBE STVVARI,,,ZBOG DECE. SRAMOTA,,,RESAVAJ TO KUCI ZENO.