Aleksandra Subotić
Instagram/Printscreen
Aleksandra Subotić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Išao je da smanjuje želudac kod istog doktora koji je operisao i Darka Lazića. Naterala sam ga na operaciju zbog zdravlja jer je imao povišen šećer i visok pritisak. Sada se oseća odlično. Za tri meseca je sa 130 kilograma došao na 100 i zdrav je kao dren - priča Aleksandra i dodaje:

- Posle operacije je neko vreme jeo samo supice i vodu. Kasnije je prešao na kašastu hranu. Sada kada odemo u restoran, Peca poruči pola porcije i ni to ne može da pojede. Potpuno je promenio način života i veoma sam zadovoljna.

Za razliku od Pece, Subotićeva nema problema sa debljinom. Iako je ušla u peti mesec trudnoće, na njoj se ne vidi ni gram viška.

- Meni dijeta ne treba jer sam i ovako premršava. Ima zlonamernih ljudi koji misle da nisam u drugom stanju jer nemam dovoljno veliki stomak. Ne opterećujem se tim komentarima. Treba da se porodim početkom oktobra. Još uvek nisam smislila ime za dečaka, možda bude Andrej ili Andrija. Peci se sviđa ime Lav - kaže rijaliti zvezda i naglašava da se neće uskoro udati:

Aleksandra Subotić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Aleksandra je izričita da je za sva vremena završila sa rijalitijima.

- Nikad više u rijaliti. Divim se Miljani, koja je trudna bila pred kamerama, ja nikada tako ne bih mogla. Pogledam ponekad "Zadrugu", Gagi i Anabela me podsećaju na moje roditelje Ljubu i Karađorđa. Inače, sa majkom i dalje nisam u kontaktu - kaže Aleksandra.

Aleksandra je ubeđena da će Ana Korać ostaviti njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on May 23, 2020 at 1:28pm PDT

- Želim da zaboravim Davida jer je on moja životna greška. Loše je uticao na mene, čak sam se i ugojila dok sam bila s njim. On i Ana neće opstati posle "Zadruge", šutnuće ga čim izađu.

Komentari (1)

nije gadljiv

26.05.2020 10:45

simpatičan, lep i ima jak stomak.