Luna Đogani
Pink
Luna Đogani

E-stock

 Foto: E-stock

Naime, Luna je nedavno povećala usne, ali je nakon intervencije došlo do komplikacija, pa joj se gornja usna potpuno deformisala. 

- Luni su svi govorili da su joj usne lepe i da ih ne dira, međutim, ona nije bila zadovoljna. Stalno je govorila da želi veći volumen i na kraju rešila je da se podvrgne proceduri uvećavanja usana - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak zadrugarki i dodao:

- U klinici na kojoj je korigovala usne su joj objasnili da je bolje da se odluči za hijaluron, koji je potpuno prirodan materijal. Međutim, budući da se vremenom troši i neophodno ga je stalno dopunjavati, Luni se nije dopala ta ideja. Predočili su joj i mogućnost da usne poveća silikonom, što je trajnije rešenje - ispričao je izvor blizak Luni za „Alo!“.

Luna Đogani

Instagram

 Foto: Instagram

Kako nam je rekao, iako su lekari Luni objasnili da su komplikacije moguće ukoliko se odluči za silikon, jer se sa veštačkim materijalom nikad ne zna, ona se ipak nadala da se to njoj neće desiti.

- Prvo je imala veliki otok, ali je zahvaljujući oblogama i lekovima brzo prošao, međutim, kada je videla da joj se usna deformiše prilikom govora, kao i da je kriva, potpuno je pobesnela. Danima se nije slikala i snimala čak ni za Instagram, a kada bi to učinila, stavljala bi masku - ispričao je izvor „Alo!“.

Kako nam je rekao, budući da ona i Marko zarađuju od te društvene mreže, na kojoj reklamiraju razne proizvode, firme i usluge, morala je da objavi jedan promotivni video-klip, na kojem su svi njeni pratioci jasno videli da se sa njom nešto desilo.

Luna Đogani

Pink

Foto: Pink

- Šta si uradila sa usnama? Je l’ moguće da si ih povećavala kad su bile prelepe? Jesi li svesna da si se unakazila? Šta ćeš sada da radiš? - samo su neki od komentara na račun Luninog novog izgleda. Pozvali smo Lunu Đogani kako bismo pokušali da dobijemo informaciju iz prve ruke, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.