Dragana MItar
Alo
Dragana MItar

Alo

 Foto: Alo

U poslednje vreme najviše objava ima sa svojim sinom Jovanom, ali je jučerašnji stori ostavio sve bez daha kada je okačila sliku svog novog automobila gde je naznačila da je u pitanju poklon. 

Dragana Mitar auto

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

U pitanju je automobil BMW 4 kupe, čija se cena kreće oko 20 do 30 hiljada evra. 

S obzirom na to da se Dragana ne izjašnjava da li ima novog dečka, ali tvrdi da više ništa nema sa Edisom Fetićem, reklo bi se da je neki muškarac ipak osvojio njeno srce, kao i ona njegovo. 

Pročitajte i:

Komentari (5)

Tića kojoj se manta u vugla

05.08.2020 16:04

Kada sam videla auto trenutačno mi se zamantalo u vugla, a kada sam pročitala koliko košta, odjednom je počelo tako jako da mi se manta u vugls kao ds sam na ringišpalju. Evo sedim u stolici i okreće mi se cela soba. Baš me zanima da li je auto dobila na maru?

Baba roga

05.08.2020 17:31

@Tića kojoj se manta u vugla - Pa to može samo debil da joj kupi. Njoj ne bi kupio ni polovni Warburg.

Iva

05.08.2020 16:45

Taj što je ovoj kupio auto(ako je tekst istinit)bolje da je novac uplatio za lečenje nekom bolesnom detetu.

Ma

06.08.2020 05:03

@Iva - Kakvi joj kupio. Pozajmila za slikanje, ona je poznata po tome. Pa da vredi, ne bi se dve godine razvlacila po rijalitiju. Probala sa Feticem, pa dobila sutku, koju je i zasluzila. On nije hteo da izadje iz rijalitija zbog kazne, imao besplatnu konkubinu i ende. Ona se nadala, ali...

Yugo

05.08.2020 17:18

Odem kod komše narko dilera,slikam se pored njegovog Ferarija i pošaljem društvu fotku sa naznakom poklona od šatro devojke čiji je tata biznismen.Društvo zabali i pošeni a ne znaju da u auslendu gulim paštetu i radim na građevini.Parola -snađi se.