Edo, Dragana, Zilha
Screenshot
Edo, Dragana, Zilha

Screenshot

Foto: Screenshot

- Sada kada gledam na stvari, nikada ne bih ulazila u vezu. Sada kada gledam neku devojku u rijalitiju, rekla bih joj da tu bude, zaradi neke parice i izađe napolje - priznala je Dragana.

Dragana i Edis

printscreen

Dragana i Edis, Foto: printscreen

- Dobro, što si onda ulazila u veze? - pitao je Edis.

- Ušla sam u vezu zato što sam mislila da nikada nećeš da raščistiš sa svojim spoljašnjim životom. Savladale su me emocije i nisam mogla, zato što te volim. Je li to loše? - objasnila je Mitrova.

- Nije to loše, ali mislim da to ne radi neko ko voli. Misliš li da bi ikada ušao ovde da nije bilo tvoje akcije u rijalitiju, nikada ne bih ušao. Uvek sam ja prvi bio izlagan i izvaran. Da li misliš da nakon svega ja mogu da ti verujem? - pričao je Fetić.

Nakon iscrpnog razgovora, Edis je rekao Dragani da on prihvata ulogu krivca da bi zaštitio nju, ali i njegovu bivšu ženu Zilhu.

Dragana Mitar

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja se ne osećam krivim, a tebi je teško jer osećaš krivicu. Prema tebi ne, prema Zilhi da, kao kuća. Zilha nije zaslužila, a ti si i te kako zaslužila da ja budem gad, bolje mene da pljuju, a tebe ne. Meni ova priča odgovara, ja sam lagao, ja sam gad. Ja želim da budem najgori zbog tebe i zbog nje. To je moja obaveza kao muškarac - objašnjavao je Edis.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.