Zadruga
Foto: Youtube printscreen

Popularni TV format "Zadruga" već tri sezone prati milionski auditorijum, a životne priče koje se odvijaju na luksuznom zdanju u Šimanovcima odavno su nadmašile one iz latinoameričkih sapunica.

Luna, Marko, Gagi, Anabela

E-stock

Foto: E-stock

Gledaoci 24 časa prate patnje, radosti i okršaje stanovnika Bele kuće, a istina je da najviše pate oni iza kamere, a to su majke učesnika popularnog TV formata.

Pred vama su šest rijaliti-mama koje su skupo platile život svojih naslednika pred kamerama:

Nadica Zeljković

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

MAJKA KIJE KOCKAR

Prva sezona "Zadruge" napravila je opštu pometnju kada je popularni pevač Slobodan Radanović pred budnim okom kamera prevario suprugu Kristinu Kockar sa rijaliti-cimerkom Lunom Đogani. Kija se nakon muževljeve prevare neko vreme nije oglašavala, ali je to činila njena majka Nadica Zeljković. Svi gledaoci i danas prame nezaboravno, emotivno uključenje Kristinine mame u emisiju "Pitanja novinara" kada se zetu razočarano obratila pitanjem: "Zašto Slobodane?" Drama ove žene pojačana je ulaskom njene naslednice u rijaliti, a stišala se Kristininim trijumfom u "Zadruzi", a potom u daljoj karijeri.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

MAJKA LUNE ĐOGANI

Pevačica Anabela Atijas na ovim prostorima je poznata već godinama, kako zbog svoje karijere, tako i po učešću u rijalitijima. Ova popularna dama sigurno nije ni slutila da će sliku o sebi u javnosti izmeniti iz korena. Kada je njena naslednica Luna uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, Anabela je stala uz nju, da bi zajedno sa svim članovima porodice doživela, po završetku prve sezone "Zadruge", strahoviti javni linč. Nevolja se uvećava u drugoj sezoni, kada pevačica odlučuje da se ne oglašava, a eskalira u aktuelnoj sezoni, pa Anabela postaje i sama takmičar "Zadruge", a pred kamerama se obračunava sa kćerkinim partnerom Markom Miljkovićem i bivši suprugom Gagijem Đoganijem.

Ivana Vrbaški

Screenshoot

Foto: Screenshoot

MAJKA MINE VRBAŠKI

Ivana Vrbaški doživela je brojne neprijatnosti zbog svoje kćerke mnogo pre "Zadruge". Mina je javnosti u Srbiji postala poznata nakon s*ks skandala sa popularnim pevačem Šakom Polumentom. Mlada Vrbaški otisnula se u vode rijalitija još kao maloletna, a njena majka morala je da se suoči sa priznanjem o prostituisanju, kćerkinim s*ksualnim opštenjem sa brojnim takmičarima, kao i mnoštvom tuča u kojima je Mina bila glavni akter. Ivana se retko oglašava za medije, a trenutne postupke svoje naslednice nikako ne podržava.

Draginja Radanović

Printscreen

Foto: Printscreen

MAJKA SLOBE RADANOVIĆA

Draginja Radanović, takođe, jedna je od onih majki sa teskobnim stažom iza kamera. Nakon sinovljeve javne preljube i učešća, tadašnje, snaje Kije Kockar u "Zadruzi", njeno zdravlje se znatno narušilo. Radanovićka je konstantno pokušavala da balansira između realnog i rijaliti života, a njena drama privremeno je stala kada je Slobina karijera krenula uzlaznom linijom nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, nedavno je Dragnja iskusila još jedan udarac života. Ostala je bez supruga Dušana, tako da sada živi sama, ali je sin Slobodan Radanović redovno posećuje.

Biljana Dragojević

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

MAJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA

Biljana Dragojević postala je javnosti poznata nakon ulaska njenih sinova u rijaliti "Parovi". Od tada, ova žena je u konstantnoj medijskoj žiži. Pored drame koju su joj priredili ljubavni jadi njenih naslednika, sa Biljanom je prekinuo svaki kontakt njen sin Dejan, zajedno sa snajom Dalilom, a Biljana se ne ustručava da da svoj sud na račun bivše snajke Aleksandre Subotić i sadašnje Ane Korać.

Ljuba Pantović

Printscreen

Foto: Printscreen

MAJKA ALEKSANDRE SUBOTIĆ

Ljuba Pantović javnosti Srbije bila je poznata po svojoj sportskoj karijeri, a nakon toga po učešću u više rijaliti-formata. Priča ove žene "dobija svoj zalete" kada u javnost dospeva informacija da je njena kćerka Aleksandra zatrudnela sa njenim tadašnjim partnerom Aleksandrom Čabarkapom. Pantovićeva je neretko pred kamerama, ali i iza njih stupala u sukobe sa svojom naslednicom, kao i bivšim suprugom Karađorđem. Bura se stišala, a Ljuba Pantović željno iščekuje unuče, koje će za koji mesec njena naslednica doneti na svet.

Drame i patnje ostalih majki učesnika rijalitija "Zadruga" nisu ništa manje, ali šest navedenih su bile najviše medijski propraćene.

Nakon velike ankete i vašeg glasanja možemo da vam saopštimo rezultate, a prema njima na prvom mestu je Draginja Radanović, majka Slobe Radanovića sa 33% vaših glasova, a evo koliko su procenata dobile ostale majke.

Nadica Zeljković: 27%
Anabela Atijas: 21%
Ivana Vrbaški: 5%
Draginja Radanović: 33%
Biljana Dragojević: 4%
Ljuba Pantović: 2%
Majka nekog od zadrugara (niste je naveli): 8%

Komentari (2)

Pamela

06.05.2020 12:22

Sloba kralj

Ognjen

06.05.2020 19:37

@Pamela - Ov je istina,..ZZena se nije oglasavala,,,ali je dozivela pakao,,,Gledajuci cerku, ljubavnicu koja se uzem ima sex,,je bilo strasno..Plus je ucenjivali i pretili..Pakao je dozivela...pakao-