Dušica Jakovljević
Screenshot Youtube
Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dušica otkriva i zbog čega su je pojedini ljudi iz njenog okruženja razočarali, ko joj je tokom teškog perioda pružao veliku podršku, kao i kakvo jenjeno trenutno zdravstveno stanje:

Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Od danas se vraćam svom poslu i veoma sam srećna zbog toga. Nastavljamo da se gledamo u emisijama. I više sam nego spremna, bila sam i kod frizera.

Superfinale treće sezone ''Zadruge'' se bliži i jasno je da televizija Pink sprema neviđeni spektakl na taj dan. Evo kako Dušica doživljava finale "Zadruge" i kakva su njena čekivanja:

Zadruga 3, Dušica Jakovljević

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Jedva čekam! Ja se pitam da li je moguće da se tako približio završetak treće sezone. Još ne znam kako će sve izgledati, ali svakako će biti veličanstveno, kao i uvek. Kao surovi profesionalac u svom poslu, ja ću uraditi sve što je do mene da to prođe savršeno. Pravimo jednu interesantnu haljinu, koja je više kostim, na tome se radi, tako da će opet biti nešto neočekivano. Ja nemam apsolutno nikakve favorite, pratim ih sve vreme, kod mene je dan i noć upaljena ''Zadruga''. Očekujte moćan povratak i još moćnije finale.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

sneg

21.06.2020 16:44

Neka je živa i zdrava. Ali nije baš toliko nedostajala. Momci su odlično vodili program, možda čak i bolje. Važno da je dobro zdravstveno