Iva I Filip
Youtube/printscreen
Iva I Filip

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Mi u vezi nismo mesec i nešto. Nismo u vezi, ali i dalje se svađamo i zameramo jedno drugom sitnice koje samo tu se vide i tu se događaju jer spolja ne bi bilo. Do kraja rijalitija ne želim biti pod stresom i presingom. Mislim da nema logike da budemo u vezi zato što sam bila iskrena i rekla mu sve - rekla je Iva.

- Meni razum preovladava srce i mislim zbog udaljenosti, da živim u Srbiji, imala bih veća očekivanja, da budemo realni, ovako ne verujem - rekla je Iva.

Iva I Filip

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Sad ja malo da budem iskren, ja sam sa njom bio zbog rijalitija. Spr**o sam se, da mi brže prođe vreme. Svi pričaju da sam dobar glumac, eto, niko nije provalio da sam glumio. Što se tiče života spolja, ne interesuje me, neka radi šta hoće - rekao je Đukić.

Nakon toga Filip je otkrio da je Iva zadržala balone, torte i slike koje je dobila od fanova, a na kojima su ona i Karić. Oko toga je nastao opšti haos.

Iva I Filip

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Veruj mi da mi tebe uopšte ne komentarišemo. Meni je Luka rekao da ti mene gledaš, ja to nisam ni provalio - rekao je Karić Ivi.

- Poslali su sliku gde ja tebe gledam, a evo sad su poslali sliku gde ti ljubiš Ivanu, a gledaš mene - otkrila je Iva.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

 

Komentari (1)

Maja tomić

31.05.2020 12:51

Normalno da se Filip zeza pa ko bi mogao da bude u vezi sa devojkom koja je zbog novca godinama pružala seksualne usluge matorom Šariću koji je inače invalid.