Anabela Atijas, Gagi Đogani
Printscreen
Anabela Atijas, Gagi Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Anabela Atijas je napravila pravi haos svojom odlukom da uđe u rijaliti "Zadruga". Nju su tamo sačekali ćerka Luna Đogani, njen dečko Marko Miljković, bivši muž Gagija Đoganija i gomila nerešenih porodičnih problema. 

Anabela nije u dobrim odnosima sa bivšim suprugom sa kojim se vrlo često svađa, a on je danas progovorio o odnosu sa Anabelom i o tome šta joj zamera. 

- Opsednuta je Markom, misli o njemu, gde ti je muž, gde ti je porodica. Pričala je Luna sa njom i kaže da kao ona nema ništa protiv mene, ali desilo se nešto št me je pokolebalo. Posle Zadruge 2, ona je Luni kupila stan. Ja to nisam znao, ispratio sam Lunu, a ona je na Fejsbuku objavila da je kupila stan Luni i ja sam to tako saznao. Da li je to realno? - pitao se Gagi na kraju. 

- To je znak da je ona ljubomorna na mene. Svi da znaju da je Luni kupljen stan, a ja kao otac da ne znam - rekao je Gagi.

- Ona ima potrebu da stalno bude uz Lunu, kao da tata ne postoji, njeno dete je samo njeno dete. Ona kada gostuje, govori u jednini o Luni, samo u jednini, kivna je na mene, ne voli me, da može da me skine da ne budem tata Luni, uradila bi to, kao da sam ne znam šta uradio. Ima i dobrih dela koje sam za nju učinio. Ona je bila 25 godina sa mnom - rekao je Gagi. 

Gagi Đogani

Printscreen/YouTube

Gagi Đogani, Foto: Printscreen/YouTube

 

- Koje su to lepe stvari koje si uradio za Anabelu - pitao je Gagi. 

- Bila je nesrećna, kada je došla u Beograd, ja sam je ubacio u posao, voleo sam je, mnogo je lepih događaja koji nas vežu. Ona je bila sjajna predivna, ja sam uvek bio tu za nju, sve je bilo predivno, mislim da je mnogo naivna, Luna je to nasledila od nje, ja to ne mogu da popravim. To su sve poltroni koji joj pune glavu - kaže Gagi.

- Iskupio sam jedno jutro 40.000 maraka, pozvao sam Lunu i Anabelu i rekao sam: "Evo ovo je naše!". Mnogo sam stvari uradio i kao zet - rekao je Gagi. 

- Jednom prilikom mi je i rekla da sam ja dobar čovek, priznala je, kada smo se sreli u stanu. Napravila je poređenje, mene i Andraja. Htela je da kaže da sam ja bio dobar, da nisam bio loš, nije sve crno kako ona priča - kaže Gagi.