Gagi Đogani
Printscreen/YouTube

 

Gagi Đogani

Printscreen/YouTube

Gagi Đogani, Foto: Printscreen/YouTube

Gagi Đogani pričao je u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti o svom odnosu sa bivšim momkom njegove ćerke Markom Miljkovićem sa kojim je nerazdvojan, ali i o svađi sa Miljanom Kulić koja je obeležila noć za nama.

Marko Miljković i ti ste nerazdvojni, da li misliš da Luna to pozdravlja? - pitalo je Drvo.
Vani nismo bili zajedno, sada se ne razdvajamo. Mislim da bi Luna to pozdravila, ne verujem da bi imala nešto protiv. Nas dvojica smo napolju bili u korektnim odnosima. To što smo ovde zajedno, smatram da ona ne bi imala ništa protiv. Ništa mi nije rekao zašto su raskinuli, nismo razgovarali o njihovom raskidu, Luna mi je već nešto rekla. Rekla mi je da je imala veliki pritisak u javnosti i na društvenim mrežama, te više nisam želeo da je pitam. Bitno mi je da su na lep način raskinuli i da nije Lunu povredio, da nije bila velika svađa, niti skandal. Ako nije išlo, nije išlo... - objasnio je Đogani.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Gagi se dotakao svađe sa Miljanom Kulić, sa kojom se noćas posvađao jer je tokom svađe sa Markom Miljkovićem spominjala Lunu.

Miljana je krenula na mene, ja sam izgleda došao na red posle pet meseci. Rekao sam joj da mi ne dira Lunu, može da se svađa sa Miljkovićem, ali da ne provlači Lunu. Rekao sam joj ako bude napravila jednu grešku, prestaću da komuniciram sa njom, to je uradila jutros. Meni je bezveze da ona napada Miljkovića i da provlači Lunu. Znam da je zaljubljena i dalje u Marka, ponaša se kao derište od 10 godina, moja Nina se tako ne ponaša, dolazi kod njega u krevet i provocira ga. Ne dam joj da dira moju Lunu. Dobiće od mene "ignor", neću je vređati, to je jedino rešenje po pitanju nje, nema mi druge - rekao je Gagi.
Denser je takođe prokomentarisao svoj odnos sa Erminom Pašović, sa kojom je nerazdvojan.

Ništa. Ne vidim je pored sebe, niti ona mene - istakao je denser.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.