O NJOJ NIKAD DO SAD NIJE PRIČAO! Gagi Đogani progovorio o ženidbi: Bruka, ne zna kako mu se preziva devojka!

Evo šta su se dogovorili.

Gagi Đogani
 Foto: Printscreen

Gagi Đogani priznao je danas u rijalitiju da ne zna kako mu se preziva devojka. Progovorio je o ženidbi, a onda je Luna Đogani iznela detalje.

- Ne planiram da se ženim, ona se preziva možda Beriša, ali ne znam ni kako se preziva. Bio je dogovor da ona ima svu slobodu, ostavili smo prostor. Kad budemo izašli bićemo zajedno. Ona ima 35 godina, bila je ovde. Ali ne znam kako se ona preziva. Ako je ja ne spominjem, ja sam rekao da nisam hteo, a bila je ovde za Novu godinu - rekao je Gagi.

Luna Đogani
Foto: Youtube/Printscreen

- Upoznali su na finale "Zadruge 2", u drugom delu. Ona je bila tužna zbog toga što ide. Ona je došla preko Sare Reljić i Indire - pričala je Luna.

- Zašto Gagijeva podrška nije htela da je povede? - upitao je voditelj.

- Meni je tetka rekla da one nisu u kontaktu i nije im javila da hoće da ide, nego je samo tako preko Sare Reljić i Indire ušla. Tetkla joj je to zamerila - rekla je Luna.

Gagi Đogani
Foto: YouTube/printscreen

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Lelica
  23/05/2020 - 00:27
  A šta zna ovaj tupson ? Ne zna i kako mu se zove brat ? Samo ume da pljuje bivšu ženu i one koji ga kritikuju ! Ponaša se kao mutavac izgubljen u svemiru. Ali što se rijaliti bliži kraju , čini mi se da je to sve maska ovog Gazmena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi