Anabela Atijas
YouTube/printscreen
Anabela Atijas

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Večeras je u toku emisija iz studia, umesto izbacivanja, pa se gledaoci javljaju i komentarišu učesnike "Zadruge", a kako je još svež konflikt Anabele Atijas i Gagija Đoganija, tako uglavnom loši komentari se pripisuju Luninoj mami, koja je protiv Marka Miljkovića.

Marko Miljković

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Tu je Luna žrtva, strašno što je žena došla posle 20 godina da priča. Upliće svoje dete u te priče. Ona je žrtva svojih roditelja. Anabela se mnogo bavi društvenim mrežama. Ona pošto poto želi da razdvoji Lunu i Marka, ona 24 sata priča o njemu. Ako je Gagi problem u tom braku bio zašto je pravila drugo dete sa njim? Kasnije je ušla u brak sa Atijasom, pa je i on tukao, u ženi je problem. Gagi je priznao svoju grešku i krenuo je dalje.

Luna

Printscreen

Foto: Printscreen

Anabela ništa ne vidi dobro što je Marko uradio za Lunu. On je išao sa Ninom u bioskop. Kako ona ne vidi njihovu ljubav? Ja sam deo grupe "ljubičastih". Anabela je glavni hejter Markov, ali i hejter svoje ćerke - rekla je gledateljka i dodala:

- Miljkovićke su grupa koja su podrška i jednom i drugom. Neka se Anabela bavi nekim drugim stvarima, a ne samo grupama. Nadam se da će pobediti ljubav Lune i Marka - rekla je gledateljka i istakla da će dostaviti produkciji poruke pretnje Markovim grupama.