Iva Grgurić
Alo
Iva Grgurić

Alo

Foto: Alo

- Grudi sam radila 2015. godine, planiram jednu korekciju da odradim, jer na moju konstrukciju tela su malene grudi - rekla je Iva.

Mnoge zanima i da li se čula sa njenim bivšim dečkom Marinkom, o kome je mnogo puta pričala.

- Nisam stvarno, čula sam se sa njegovima, ali sa njim nisam. Ne želim da radim na tome, jer je u srećnoj vezi, bilo je i bezobrazno prema Filipu, iako njemu to ne smeta i zna da treba da završim neke stvari, ali ako stvarno bude vreme pravo da se čujemo, biće, ali još uvek nismo - rekla je.

Grgurićevu je iznenadilo i pitanje o njenoj aferi sa Marijanom Šarićem, te su je pratioci upitali da li se plaši da ode u Hrvatsku, zbog svega što je ispričala o njemu i njegovoj porodici.

Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

Iva je progovorila i o vezi sa Filipom Đukićem, ali i da bi volela da u budućnosti dobije devojčicu, kojoj je čak dala i ime.

- Mislim da moj smešak govori više o hiljadu reči. Prvo ću ti reći za dečka ili curicu, htela bih curicu, da bude kao ja, da stvorim jednu malu sebe. Verovali ili ne, ime moje za curicu je bila Mina, i to po jednom filmu, malo je strašan, ali to mi je ostalo zapamćeno. Ali kada sam ušla u "Zadrugu" i upoznala Minu, onda sam rekla da menjam ime. Sa Filipom bih volela da imam dete, ali je još rano, tek kada se ostvarim, da bih mogla da se posvetim tom detetu - kaže Iva.