Iva Grgurić
ATA Images
Iva Grgurić

ATA Images

Foto: ATA Images

- Nisam očekivala pobedu, moram da priznam, mada sam kao i svi učesnici, pomislila par puta: "Šta ako bih ja bila pobednica?". Naravno da mi je to kao i svima nekoliko puta prolazilo kroz glavu. Nisam sve ovo planirala, ali sam jako srećna, zbog svega, pamento ću iskoristiti svoju pobedu - rekla je Iva.

Iva Grgurić

ATA Images

Foto: ATA Images

Pedeset hiljada evra koje je dobila kao nagradu planira da uloži.

- Neću ja to da spiskam na gluposti, kupiću sebi stan u Zagrebu, da se skućim i da imam krov nad glavom. Takođe ću uložiti i u svoju pevačku karijeru, pošto nameravam da se bavim muzikom - rekla je Iva, ali i da je slična sa Lunom Đogani, ne samo po tome što ima talenat za šoubiznis.

- Luna je divna devojka, dosta smo slične i fizički, ali i ovako, ona je emotivna i baš kao ja kod nje je sve transparentno i otvoreno. Divna devojka, ja nju izuzetno cenim - rekla je Iva za Đoganijevu.

Put do pobede nije bio lak, a najteži momenat za nju u "Zadruzi" je onaj kada je morala da se suoči sa prošlošću.

- Nisam planirala da otkrijem detalje iz svoje prošlosti o kojima sam govorila. To sa uradila, kada sam videla da se o tome govori i da je dospelo u javnost. Kako bih izbegla da kruže neistine, odlučila sam da ispričam sve kako je bilo, od reči do reči. To je za mene bio traumatično iskustvo. Imaš sve, okružen si luksuzom, a zapravo je to jedna vrsta silovanja, jer ti tako ne možeš biti srećan - otkrila nam je Iva.

Iva Grgurić

ATA Images

Foto: ATA Images

Najviše je strepila od reakcije majke, koja ju je sinoć sačekala kao pobednicu.

- Moram da priznam da sam se plašila kako će ona to sve podneti, a ona je to sve prihvatila, razume me i moram da kažem da smo se ispričale, ona mi je velika podrška - rekla je Iva.

Njena veza sa Filipom Đukićem započela je neplanirano u "Zadruzi", a evo šta planiraju sada nakon izlaska.

- Pustićemo da stvari teku spontano, ovako nam je sada lepo, a za dalje ćemo videti i to mislimo i on i ja. Tako smo odlučili - rekla nam je pobednica "Zadruge 3" na kraju razgovora.

 

 BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Darko

12.07.2020 16:07

Sto je hvalis kada ona tebe onako ispljuva. Daleko je Luna od divne devojke.

Uhuh

12.07.2020 16:47

Za 50000 evra stan u Zagrebu i plus sve u stanu. Bez matorih pomagaca (mice j njegovih mocnih prijatelja) nema nista id toga. Spiskace sve kao i ostali i evo je opet u rijalitiju. Neka zahvali Anabeli, stobje pozvala svije fanove, da za inat Miljkovicu glasaju za ovu sponzorusu. Realno ni miljkovic, ni djogani ni ova sponzorusa nije trebalo da pobede. Da je normalna zemlja pobedio bi kvalitet,kultura, dostijanstvo..ovako...