Iva Grgurić
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
Iva Grgurić

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Čim je napustila imanje u Šimanovcima i podigla novac od osvojene nagrade, uputila se u poznatu polikliniku, gde je uradila potpuni remont lica, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Iva Grgurić

Ata images

 Foto: Ata images

- Iva je bila nezadovoljna svojim licem. Botoks koji je imala odranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo joj se čelo i čim je izašla iz „Zadruge“, potražila je najbolju kliniku gde bi mogla da reši svoje probleme - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovogodišnjoj pobednici.

Kako nam je još rekao, u pomoć joj je pritekla Sanja Stanković, koja ju je odvela kod svoje doktorke, a nakon nekoliko sati provedenih na klinici, Grgurićeva je dobila potpuno novi, neprepoznatljivi izgled.

- Uradili su joj potpunu rekonstrukciju lica iliti remodelaciju, takozvano konturisanje. Napunili su joj jagodice hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali izvesnu količinu u bradu, čime su joj izdužili lice. Takođe, stavili su joj botoks u čelo i oko očiju, pa sada više nema nijednu boru - ispričao je izvor za „Alo!“.

Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

 

Stanija, Ana i David radili remont

Da pobednica „Zadruge 3“ nije usamljena u odluci da dobijeni novac iz rijalitija uloži u estetske intervencije, dokazali su i njeni cimeri koji su pre nje učinili isto to. Stanija Dobrojević popunjavala je jagodice i iskosila oči, Ana Korać je na svom licu uradila bukvalno sve što je mogla, baš kao i njen verenik David Dragojević, koji je sebe častio botoksom i vampirskim tretmanom.

Iva je bila prezadovoljna svojim novim izgledom, a posebno zbog činjenice da su ove intervencije bezbolne, a rezultati odmah vidljivi. Takođe, izbegla je odlazak pod nož.

- Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije radila u Turskoj, zbog čega je dobila jaku infekciju, pa se nakon toga plašila da ide pod nož i tako sređuje nedostatke. Upravo iz tog razloga odlučila se za nehirurške tretmane, pa je brzo i bezbolno došla do efekta koji je želela, a za znatno manju količinu novca - ispričao je izvor za „Alo!“ i dodao:

 

- Iako nije pitala za cenu pošto joj se odraz u ogledalu veoma dopao, dobila je veliki popust jer ju je dovela Matorina bivša devojka Sanja Stanković - kaže izvor.

Nakon samo nekoliko sati od pomenutih intervencija, Grgurićeva se uputila u studio „Amidži šoua“, gde je gostovala pre dva dana.

Njen potpuno novi i osveženi izgled svi su prokomentarisali kao pametno uloženi novac. 

 

Pročitajte još:

 

 

 

 

Komentari (3)

Sanja

16.07.2020 21:34

Sad i s klijentima da je upozna. Požurila Sanja da je Stanija ne preduhriti!!!!!

Pero

16.07.2020 21:49

a šta je ona, inače?

ndnd

16.07.2020 23:05

@Pero - Pa kao i svi ostali niko i nista