Iva Grgurić
Alo! / Dejan Briza
Iva Grgurić

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- Ona se dugo mučila sa kompleksima koje je imala zbog izrazito izbačene vilice i želela je da to reši odlaskom kod najboljih hirurga. Po preporuci je otišla u jednu kliniku u Turskoj u Istanbulu i platila hirurški zahvat na ortognatskoj hirurgiji, gde se ispravljaju deformiteti vilice. Tom operacijom se seku i kosti u predelu zuba, a zubi su povezani sa limfama i direktno kroz krvotok može doći do prodora bakterija i upale koja izaziva infekciju, što se, nažalost, desilo i Ivi. Taj zahvat ju je koštao preko 10.000 evra - otkriva izvor upućen u Ivinu operaciju, koja je umalo nije koštala života.

Iva Grgurić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Osećala je utrnulost u donjoj vilici, a najviše je brinula rana iz koje je curila tečnost bledunjavo-žute boje za vreme tog postoperativnog perioda od dva meseca. Na pregledu kod maksilofacijalnog hirurga dobila je terapiju i jake antibiotike, a njen oporavak trajao je mesecima. Nadutost se s vremenom povukla, a jedna strana usne joj je bila blago asimetrična. Lekari su joj objasnili da, kao i kada vadite umnjak, postoji opasnost da povredite nerv koji poremeti reflekse, pa može da dođe do privremene paralize dela face.

Iva Grgurić

Printscreen

Foto: Printscreen

Tražila Sukiju novaci pomoć oko hirurga

Suki

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

Korigovala je nos, usne, jagodice i grudi

Hrvatska starleta Iva Grgurić posle plastičnih operacija izgledala je potpuno drugačije. U ispovesti pred zadrugarkama prepričala je jezivo iskustvo sa silikonima i estetskim poduhvatima. Grgurićeva je ispričala da je, pored silikona, radila transfer masti, kojim je popunila grudi.

- Vadio je iz stomaka i butina da bi mogao da popuni gore. Znaš li koliko sam bila modra. Ako budeš išla na liposukciju sa braunilom, bićeš modra i crna - ispričala je Iva u "Zadruzi 3".

 

PROČITAJTE JOŠ: