"ONA JE JEDINA OSOBA KOJU SAM VOLEO!" Janjuš otkrio da se kaje zbog preljube: Marko osuo drvlje i kamenje po ljubavnici!

Nije mu lako!

Marko Janjušević Janjuš
Foto: Alo.rs

Za bračne partnere najbitnije je da tokom godina ne izgube bliskost, o čemu su govorili današnji gosti emisije "Magazin in", pa tako i Marko Janjušević Janjuš, koji je svoju suprugu Enu javno prevario s Majom Marinković.

Kako kaže, ne zna kako mu se to desilo, s obzirom na to da je sa suprugom uvek bio emotivno blizak.

- Iskreno, nije postojao nijedan dan da se ne zagrlimo... Postojao je kad smo u svađi, ali naša svađa je trajala najviše jedan dan, da kažeš to, da ne pričamo - priznao je Janjuš i dodao da je s Enom sedam godina u braku, a da su ukupno 11 godina već zajedno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on

Kako kaže, ni sam nije svestan šta mu se desilo u "Zadruzi" i da ovakav rasplet događaja ni u ludilu nije očekivao, budući da je sa suprugom imao kvalitetan odnos.

- Zašto sam ja skeptičan tako? Zato što nikada u životu nisam pomislio da ovo može da se desi ovako. Nije mi nikakva namera bila... Ja jesam tako malo vodio taj neki život čudan, ali na druge neke načine, ne samo što se tiče žena. Nikada nije postojao dan da mi ne funkcionišemo normalno, da se ne zagrlimo... Redovan odnos, redovno sve, ništa nije falilo. I onda kad dođeš u ovu situaciju, ne možeš da veruješ da ti se to desilo. Kad sam krenuo da uđem ovde, nije mi palo na pamet da bih mogao da živim pored nekoga, a da to nije moja žena. - otkrio je Janjuš.

Maja i Janjuš
 Foto: Alo.rs

Sanju je interesovalo da li ga grize savest zbog svega što je uradio.

- Pa, kako ne! Slabo spavam... Neće me interesovati šta okolina misli, samog sebeosuđujem maksimalno. Prvo i osnovno, treba pogledati te ljude... Najviše mojuženu i njenu porodicu.

S obzirom na to da Enu naziva i dalje svojom ženom, Sanja je zaključila da još uvek nije sa njom emotivno raščistio.

- Nisam, zato što ne mogu da zamislim da se sad ona ovde posle deset meseci pojavi, šta će tu da bude. Ja nisam svestan svega sto posto, jednostavno ne mogu da zamislim taj susret, kako izgleda, šta će to da bude... Majke mi moje, bio sam srećan u braku, to je jedina osoba koju sam voleo u životu. Nikada nikoga nisam voleo, samo svoju ženu. Jesam ranije bio u društvu žena jer sam igrao košarku, ali nikoga nisam voleo kao svoju suprugu. - rekao je on.

Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: itd.
  05/07/2020 - 14:21
  stace joj takav muz
 • Korisnik: boki
  05/07/2020 - 11:09
  toje debil on nemisli na svoju porodicu a kamoli na svoju zenu takav covek nevoli nikoga ni zenu ni ljubavnicu
 • Korisnik: boki
  05/07/2020 - 10:08
  ma sutni balvana iz svog zivota kakav je to debil a skime on vara zenu sa onako prostom curom koja hoda polu gola ponasa se kao luda bezobrazna bez imalo stida ema napusti debila staceti on od njega nemas nista samo sramotu
 • Korisnik: rea
  04/07/2020 - 23:52
  Ena,ne daj svog muža ovoj starleti!On te voli,i ćerkicu obožava,ne rasturaj brak zbog ološa!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi