POLICIJA HITNO REAGOVALA! Janjuš se sreo sa ljubavnicom: Burna svađa prerasla u sukob!

Nema odmora ni posle Zadruge

 

Maja Janjuš
 Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

 

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su u trećoj sezoni "Zadruge" priznali da imaju aferu, publika je pratila iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bismo videli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima ćerku Krunu.

Maja i Janjuš
Foto: Printscreen/You Tube

Janjuš je osvojio 11. mesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. Maja je sve vreme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Juče je Pink.rs došao u posed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu.

Maja i Janjuš
 Foto: Printscreen/You Tube

Maju je ovo razbesnelo, pa je otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je videla snimak, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog ćerke. Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja je rekla da se od završetka "Zadruge" videla sa Janjušem dva puta, te da jeon insistirao da se vide u tajnosti. Videli su se ujednom kafiću, a sam susret bio i te kako buran! Kako navodi izvor, zbog njih je reagovala i policija!

Janjuš
Foto: Printscreen

 

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Budalu
  16/07/2020 - 12:26
  Je trebalo izbaciti iz zdruge zbog agresije. Cemu se ona ponadala? Ona je samo za zabavu i to ce i ostati. Ubacivala mu se u krevet, a on, kao vecina muskaraca nije je odbijao. Sada joj je kriva supruga? Glupaca. Sto puta je Janjus rekao, da jedino voli svoju suprugu, ali to kuji za teranje nije nista znacilo. Sta sizi takijeva kci? Ostace upamcena, kao svalerka ozenjenog coveka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi