Maja Marinković
YouTube/Printscreen
Maja Marinković

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Pošto je saznala da je Marko Janjušević Janjuš viđen u šetnji sa suprugom Enom, te ćerkom Krunom, Maja Marinković ne može da se smiri. Bivši zadrugar je, kako se navodi, sa njima bio u pravom porodičnom šopingu i pored toga što mu je poručeno "da se posle javne prevare kući ne vraća".

Ljubavnica, sa druge strane, tvrdi da je u pitanju samo negovanje pristojnog odnosa zbog naslednice, ali ju je snimak koji je videla svakako iznervirao.

Maja i Janjuš

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

- Rekao mi ja da samo moraju da funkcionišu zbog Krune, da nisu ponovo zajedno, da ga ta priča ne zanima... Izvini, iznervirala sam se, rekao mi je samo da moraju da funkcionišu normalno zbog Krune, da mu ne pada na pamet da se mire. A i ovaj snimak... To je snimljeno danas? Da, pa rekao mi je, okrenula sam ga čim mi je stiglo to (snimak), kaže da to nema veze sa životom niti planira da se miri, vodili su dete zajedno i to je to - izjavila je Maja, a na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, ostala je misteriozna.

- To ne mogu sada da ti kažem, to ću ti reći u subotu, imam neke svoje razloge... Nadam se da me razumeš zašto - zaključila je ona.

Komentari (5)

ccc

15.07.2020 20:25

Mašta ne košta!!!

vesna

15.07.2020 21:02

Koga bole njene reči?

Душка

16.07.2020 06:04

Маја и даље глуми.Све што је урадила са Јањушем била је њена игра да се боље пласира.Сад је изненађена преокретом,живот зна да закомпликује.

itd.

16.07.2020 10:21

budala budala budala

pera rogonja

16.07.2020 10:23

Pravo Janjuse tako se igra rijaliti.Sta si sve istrpeo zbog ludace Maje i ostalih bednika je za medalju.Kad bi svi izneli npravare sta bi bilo.Znao sam da Maja nema sanse.