Ana, David, Zadruga
Foto: Youtube/printscreen
Ana, David, Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Kristijan Golubović biće jedan od učesnika "Zadruge 4", koja počinje od septembra, a već sada zna šta će mu tokom boravka u Beloj kući biti prioritet u njegovom rijaliti nastupu.

- Rad, red i disciplina, pogotovo higijena! Oni su svi tamo aljkavi ljudi, tako neuredni, prljavi u svakom smislu, kada pogledamo sklop mentalni i fizički - poručio je Kristijan, koji je imao dosta da kaže kada je u pitanju ljubavni par Ana Korać i David Dragojević.

kristijan golubović

Youtube/Printscreen

 Foto: Youtube/Printscreen

Naime, Kristijan smatra da momak poput Davida nikako ne priliči njoj.

- Ana Korać izgleda kao Koko Šanel koja šeta pudlicu. Bišona šeta, sa kockastom vilicom, seljačić iz Novog Sada! Ona je svetski lik, namazana, premazana, izlakirana i on je zaista on za nju privezak koji je mnogo lep i sviđa joj se da ga nosi uz ključeve. Mentalni sklop njegov je previše mekan za takvu jednu, ono što se kaže, "rich bitch"  - rekao je Kristijan, a ukoliko se Ana i David nađu u narednoj sezoni, Kristijan će ovo mišljenje verovatno izneti i pred njima.

Veza Ane Korać i Davida Dragojevića u poslednje vreme naišla je na izvesne prepreke i to zbog Aninog ponašanja i posesivnosti, što joj je David zamerio. Koraćeva ne voli kada nije po njenom, a David je bio ljubomoran i kada je video da Ana gleda Mensura kao muškarca. Da li će njih dvoje uspeti da održe ovu vezu? Ostaje da vidimo.

 

Komentari (1)

sd

30.05.2020 09:09

Nije David iz Novog Sada! On je iz Futoga, sela pored, a tamo živi i njegova ljubavnica iz Farme, Balerina!