Luna Đogani
Alo.rs
Luna Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Na luksuznom zdanju u Šimanovcima trenutno se nalaze Lunina majka Anabela Atijas, otac Gagi Đogani i emotivni partner Marko Miljković, a Đoganijeva nam je otkrila čijoj se pobedi najviše nada.

Luna Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Ne navijam ni za koga. Ne želim da budem ni na čijoj strani. Najbolje je da ćutim i da klimam glavom, jer uvek će se naći neko ko će da me osudi. Sve troje ih volim najviše na svetu, svakog od njih na poseban način. Ko-god da osvoji to prvo mesto ja mu želim puno sreće i svako je zaslužio - govori nam naša sagovornica i dodaje:

- Samo nek izađu, više. Samo želim da se što pre završi ova katastrofa - iskrena je Luna.

Mesecima se pisalo po medijima o zdravstvenom stanju Lune Đogani, a pevačica je otkrila da ginekološki problem koji ima nije jednostavan, te da će morati na operaciju.

Luna Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Imaću intervenciju. Biće bolje, ali zdravstveno nisam najbolje. Ovo što ja imam nije naivno. Rešiće se i verujem da će biti sve okej - otkrila je Luna za naš portal.

Luna Đogani progovorila je o ljudima koji su je napustili nakon učešća u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom, kao i o planovima oko svoje muzičke karijere. 

U nastavku pogledajte kompletan intervju:

 

Pročitajte i:

 

 

Komentari (1)

Aleksa

08.07.2020 15:44

Milica Mitrović, Velika Šefica, tvrdi da je Luna zdrava ušla u Zadrugu i zdrava izašla iz Zadruge. Sve ostalo je laž da se narod sažali. Nema sažaljenja za rasturačice tudjih brakova i ljubavnih veza.