Luna Đogani, Marko Miljković, Gastoz
Printscreen
Luna Đogani, Marko Miljković, Gastoz

Printscreen

Foto: Printscreen

Šmizla ističe kako ne može da ostane imuna na negativne komentare Lune Đogani na račun Nenada Marinkovića Gastoza, koji je kao i Novakovljeva bio takmičar rijalitija "srećne televizije".

Šmizla

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Poznato je da smo Gastoz i ja kao brat i sestra. Nenad moju majku naziva svojom, živeli smo zajedno, mnogo ga volim. Jako me povređuje to što čujem i gledam koliko Luna pljuje Nenada i koliko devojka laže - ističe naša sagovornica.

Jovana, bez ustručavanja, osipa drvlje i kamenje po stanovnici luksuznog zdanja u Šimanovcima.

- K**va je kompliment za onakvu devojku. K**ve su za mene gospođetine, a ona je mali šljam veliko ništa. K**va je u duši i loš je čovek. Sa Lunom imam grozan odnos od samog početka ,ona je devojka puna kompleksa, nesnađena, ne znam šta će ona u ovom svetu. To je devojka koja čim zine laže, ona može da laže narod, ali ne i mene ja znam celu istinu. Mora da laže zbog Marka, to razumem, ali ružno je kad gledaš kako se kune u porodicu i sestre, a laže - govori nam Šmizla i dodaje:

Šmizla

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Sedela je mnogo puta u našem restoranu sa Nenadom, a sad ga pljuje. Gastoz i meni brani da pričam ali kad čujem šta sve Luna laže ne mogu da prećutim. Mene je iskreno sramota u njeno ime. Ja nisam svetica, ali ona je dno-dna, k**vetina, prostakuša. Najjadniji šljam, Istina je sve što se priča. Stalno je zvala Nenada, viđali su se imali su svoje štekove... Znate već na šta mislim - uz podsmeh nam otkriva bivša takmičarka "Parova".

Novakovljeva za naš poratal kategorično tvrdi da je Đoganijeva bila intimna sa Marinkovićem svaki put kada bi imala kritičnu fazu sa Markom Miljkovićem.

Luna i Marko

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Naravno da su bili zajedno, posle svake svađe sa Markom stalno je zvala Gastoza. I to za slavu! Kao nije imala ništa samo se vratila kući, to može da priča drugima. U isto vreme smo bili u Svilajncu na slavi sve znam i sve sam videla. Bolje da ne pričam mnogo sve je već jasno. Sama se već dovoljno zakopala - govori naša sagovornica, pa naglašava:

- Stalno je Nenada zivkala za one stvari, neveznao samo za Marka. Ko zna da li je samo Gastoz bio na spisku zvanica - zaključuje Jovana Novakov za Alo.rs.

 

Komentari (6)

Mira

25.05.2020 19:55

Ko joj kaže... Ko o čemu ku*va o poštenju. Ćuti sramoto, ne blamiraj se.

Mila

25.05.2020 20:06

Kad ovakva intelektualka da intervju, ostaje nam samo da poverujemo u njeno izlaganje....

Sanja

26.05.2020 04:57

Kad ovakva moralna gromada da sud o nekome nama samo ostaje da poverujemo u sve ono o čemu priča.

Ivana

26.05.2020 09:08

Ova nije jedina.Cuce Marko op puno njih sta mu je devojka sve radia dok su bili u svadji,A tu su I video kamere!!!!!

Amy

26.05.2020 16:48

sve nam je jasno kad vidimo ko laje ... sta li ces ti na ovom svijetu? olosu , kurvetino raspala.. a Luna da je pametna nikada ne bi sa ovom odronom od muskarca bila , djecko je seljacina, ruzan, sa groznim seljackim akcentom... gadi mi se...

Mile_Pariz

27.05.2020 01:24

Zaljubljena si u Nenada odavno. Ovo sto pricas je samo iz tvoje ljubore.