Zadruga 3
Printscreen/Youtube

 

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Luna i Marko tokom dana posvađali su se u hotelu zbog cimerke Jelene Pešić, jer Đoganijeva više ne može da ćuti svom dečku zbog prisnog odnosa sa ovom zadrugarkom.

Prošlog 14. feburara si plakao ovde za mnom, a sad 14. ovde se ponašaš kao da bolje da nisam ni došla. Da li je tebi to normalno? Evo danas je 14. mart. Ja ti kažem da su mene tvoje suze najviše bolele, a ti se danas nisi došao da me poljubiš - rekla je Luna.

Sve zbog tvojih teorija u glavi. Ne patetiši me ovde. Ti si kriva. To je sve zbog tvojih teorija. Neću probleme, neću reprizu "Zadruge 2", bezobrazna si... - pričao je Miljković.

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Ti se ponašaš kao Marko iz "Zadruge 2" koji uvek zna da se okrene samo i ode. Samo tražiš problem. Brani je, slobodno, ne smeta mi. Brani je slobodno, mene nemoj da braniš. Ja sam prihvatila tvoju drugaricu i ja sam htela zbog tebe da se družim, a ti si pokazao ko ti je bitniji, do koga ti je stalo i koga braniš. Za mene nikada u životu nisi imao obravdanja. Nikada me nisi pravdao, uvek imaš nešto da mi zameriš - dodala je Luna.

Nema svrhe da budeš ljubomorna! Ti si ta koja laže i dokazao sam da lažeš. Ponašaj se tako s kim god hoćeš, sa mnom ne možeš! Slobodno vadite oči jedna drugoj. Neću da mrdnem rukom, zato što si ti istripovala u svojoj glavi da se mi muvamo - pričao je Marko.

Zadruga 3

Printscreen/Youtube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Komentari (1)

branka met

15.03.2020 00:23

Sve već viđeno samo sa drugim partnerom. Kreće kao zanos i flert, pa "istinska" ljubav, ljubomora, svađa, histerija, apatija, plač, dug razgovor pun izvinjavanja, onda dolazi osmeh, ljubav do bola, ljubomora.... i tako u krug. Dosadno i već nekoliko puta viđeno!