Luna Đogani Marko Miljković
Pink
Luna Đogani Marko Miljković

Pink

 Foto: Pink
Marko Đedović

Pink

Foto: Pink

Mnogi su odmah zaključili da je mučenicom nazvao Lunu Đogani, budući da ju je često oslovljavao na taj način u Beloj kući, ali i zbog toga što su se ponovo žestoko sukobili pred kamerama u superfinalnoj noći. Podsećanja radi, Marko je ove godine završio na drugom mestu, a i u "Zadruzi 2" bio je drugi, kada je u superfinalu izgubio od Lune. Takođe, mnogi veruju da se ovo odnosi i na to što je Luna takoreći "nabijala rogove" Marku varajući ga s Gastozom. S druge strane, i Luni su često pripisivali epitet "druga" kada je u prvoj "Zadruzi" ušla u vezu sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen Kijom Kockar.

Marko Đedović

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

S druge strane, ima i onih koji pak misle da je mislio i na Ivu Grgurić, pošto o njoj, kao ni o njenoj pobedi, nema lepo mišljenje. Bilo kako bilo, Đedović je ponovo uspeo da unese pravi haos među sada već bivše zadrugare, a ostaje da vidimo rasplet njihovih sukoba.

 

Pročitajte još:

 BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Snežana

12.07.2020 16:48

Može da je mrzi. Odnosno da ih mrzi

Nije

13.07.2020 14:23

Kriva Luna, vec Anabela. Luna he po dogovoru izasla, organizovala glasanje samo za Marka. Da Anabela nije pozvala svoje fanove da glasaju za Ivu, a za inat Marku, Marko bi bio pobednik. Iva je samo imala srece . Niko od njih cetvoro nije zasluzio pobedu, jer su olosi i nasilnici, ali valjda se takvi podrzavaju. U sto vise kreveta sa sto vise muskaraca, to je put do uspeha. Fuj!