Luna i Marko
Youtube/printscreen
Luna i Marko

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković, nakon što su se izigrali sa psom Jelene Pešić, sedeli su ispod trema. Tom prilikom Luna je pričala Marku kako je slučajno saznala koji zdravstveni problem ima. Inače, njena majka Anabela redovno ističe da Luna ne sme da ima intimne odnose, a Đoganijeva je ovom prilikom Miljkoviću rekla kako sme da ima vrele akcije pod jednim uslovom.

- Znaš koliko devojaka ima to? Zato uvek mora redovna kontrola, grudi i sve to... Nikad ne znaš. Ja sam slučajno otišla, za lice i doktorka mi rekla da će da mi uradi test na hormone, da vidi šta mi je s licem. Odem kod nje i onda mi uradila taj test. Ja se vratila kući i ona mi kaže: "Dođi za koji dan, izvadi krv za lice, da ti dam preparate", međutim ona meni sutradan šalje mejl: "Luna, nažalost moram da ti saopštim da imaš HPV virus i neki broj, osmog stepena, moraš da počneš da se lečiš i ne smeš sada za lice ovo ništa, jer ne sme da se spaja", ja sam se tu uk*njala, usr*la, plakala... Uplašila sam se, jer nisam imala nikada nikakve probleme - rekla je Luna.

Luna i Marko

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Ona mi je rekla da ima neki taj lek koji leči rak, da ga pijem pet meseci. Nakon pet meseci dolaziš na kontrolu, ako ti još uvek postoji jedan posto toga, onda moraš da se operišeš, da se skine. Ako ne ostane ništa, znači da ti je lek pomogao - dodala je Luna.

- Nakon pet meseci? Kako se namestilo - rekao je Marko.

- Tačno sad... I da, rekla je: "Smeš da imaš odnose, ali sa zaštitom" - dodala je Luna.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Pročitajte još: