Luna
YouTube/Printscreen
Luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Ona je izašla iz treće sezone rijalitija pre manje od nedelju dana, te se i dalje privikava na reačan svet. Blogerka i pevačica komentarisala je svoje učešće u rijalitiju, te je rekla:

- Žao mi je zbog svega. Ulazak je bio loš po mene, po moju porodicu, sve sam ponovo uradila pogrešno. Ne mogu da vratim vreme ali mogu da izvučem neku pouku i da već jednom promenim neke stvari i da neke stvari dovedem u red - priča Luna i otkriva šta planira dalje.

Luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Sledeće pitanje bilo je "Da nema Marka, koji muškarac iz Zadruge bi mogao da zadovolji tvoje standardne?"

- Brendon fazon... Stvarno nijedan, o tome sam i sa Markom pričala, nijedan ne postoji tamo - rekla je Luna.

Luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- U sukobu Marka i Sava, čiju stranu zauzimaš - pitali su je, a ona je rekla:

- To je bio nesporazum, nego neki razlog za svađu. Mislim da će se napolju razumeti. Ja ne tražim da zbog mene prihvate jedan drugog, a meni je bitno da obojicu imam u svom životu. Što se mene tiče, ne moraju da se vole, samo nek se poštuju - rekla je Đoganijeva, a sve poslušajte u videu:

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Nikola

08.07.2020 11:58

Znaci tako su ovi gazmeni izvarali ovu milicu mitrovic na jadikovanje i kukanje uveli sy joj brata mamy decka tatu svi uzeli ogromne honorare na to jadikovanje potrosili pa dokle vise ce nam biti bitno kako se oni osecaju prejadno i providno

Aćim

08.07.2020 15:14

Luna ne moze da nadje decka van Zadruge. Pobegnu i ne javljaju joj se.

Tasha

08.07.2020 15:15

Lunči, sad će "Zadruga 4" pa eto prilike da uđeš (opet) i da "konačno" (opet) probaš da se predstaviš u boljem svetlu (mada ti to tri puta nije pošlo za rukom :) :) :) ) Nije bolest sve što boli