Luna, Marko, Gagi, Anabela
YouTube/printscreen
Luna, Marko, Gagi, Anabela

YouTube/printscreen

Luna, Marko, Gagi, Anabela, Foto: YouTube/printscreen

Dok su Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški odgovarali na pitanja sedme sile, Luna Đogani je zamerila Marku Miljkoviću što se svađa sa njenom majkom Anabelom Atijas i zbog iznošenja optužbi na njen račun.

Luna i Marko

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Meni ne može niko ništa dokaže, ne možeš ti da dokažeš da je loša majka, ni on loš otac, oni su za mene najbolji - govorila je Luna.

- Ali kad je bila bezobrazna... Ja sam ljagu na sebe bacio - odgovorio je Marko.

- Moja Nina nije kriva ništa da sluša ovo - zamerila je Đoganijeva.

- Ona je sigurno obezbeđena posle ove izjave, iako sam usr*ao i sebe - zaključio je Miljković.

 Kasnije, dok su Ermina Pašović i Gagi Đogani odgovarali na pitanje u emisiji "Pitanja novinara", Anabela Atijas je imala potrebu da se izvini zbog svog ponašanja, zbog koga je kažnjena nedeljnim honorarom.

- Ne mogu da se kontrolišem, pijem razne lekove, očigledno mi treba više. Molim vas, izvinite svi redom - rekla je Anabela.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Anabela, ovo je rijaliti. Možda nisi svesna, molim te da paziš i da mislimo na naše najmilije, da se ne dolazi u ovakvo padanje. Marko nije trebalo da se meša, Luna je ključ cele priče. Kada je mama pita nešto, ti nemaš pravo da se mešaš - poručio je Gagi Anabeli i Marku, a Miljković je ponovo krenuo da pravi haos, zbog čega je naišao na osudu.

Pogledajte: