PROBLEMI SA ZAKONOM?! Lunu zaustavila policija: Evo i zašto! (VIDEO)

Nisu prošli neopaženo

Luna
 Foto: Printscreen

Luna Đogani je napustila "Zadrugu" 10 dana pre ostalih zadrugara. Đoganijeva je svoje slobodno vreme provodila sa porodicom, psom, ali i sa jednom nepoznatom devojkom sa kojom je išla u restoran brze hrane i u šoping, a sve ovo je usnimila ekipa emisije "Paparaco lov".

Đoganijeva se takođe sastala i sa javnosti nepoznatim muškarcem, sa kojim je takođe obavila kupovinu, nakon čega ju je on odvezao u stan.

Insta
Foto: YouTube/Printscreen

Ekipa ove emisije je uspela da usnimi i auspuh na Luninim starim kolima, koji je bio u stanju raspadanja. Međutim, Đoganijeva je pre superfinale pazarila novi BMW, sa kojim je išla da dočeka svog dečka.

Kada je Miljković napustio "Zadrugu" on je seo u svoj automobil koji ga je mesecima čekao na parkingu ispred luksuznog imanja u Šimanovcima, gde mu je čak i registracija istekla. Međutim, Marku to nije bio problem, te je vozio neregistovan automobil.

Insta
 Foto: Printscreen

Kada su se sledećeg dana njih dvoje vozali, jedno za drugim, svako u svom automobilu, Luna bez prednjih tablica, a Miljković bez registracije, naišli su na problem. Policija je uočila ovaj saobraćajni propust, pratila ih, a onda i zaustavila.

Luna
Foto: Printscreen

Đoganijeva je pokazala svoje dokumente, a posle obavljenog telefonskog poziva policajac je odustao od namere da im piše kaznu.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte na narednom video-snimku:

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi