Maja Marinković
Printscreen/YouTube

 

Maja Marinković

Printscreen/YouTube

Maja Marinković, Foto: Printscreen/YouTube

Maja Marinković danas u "Zadruzi" proslavlja svoj 24. rođendan. U Belu kuću je tim povodom stiglo bogato posluženje, brojne čestitke i pokloni, a stigla je i čestitka od koje je ona najviše strepela - pismo njenog oca Takija.

- Sine Majo, iako bi trebalo da ti se obratim sa Marija. Danas je tvoj dan, dan kada bi trebalo da podvučeš crtu i ne ponavljaš neke greške. Znaš da te Marija zovem samo kad sam ljut na tebe. Danas mi se mešaju dva osećanja - ljutnja zbog toga što si neke stvari sebi dozvolila i radost, jer se pre 24 godine rodila najveća sreća mog života. Sine Majo, greške se dešavaju. Saberi se i izdigni se iznad situacije. Molim te ne uzimaj alkohol ni kap, loše utiče na tebe. Porodica i pravi prijatelji te čekaju napolju. Tati si uvek najbolja, najlepša i takva ćeš uvek biti. Voli te Taki i deda. Više puta pročitaj pismo, veliki pozdrav za sve koji su došli i poseban pozdrav za Ivu - pisalo je između ostalog u čestitki Majinog tate Takija.

Maja Marinković

Printscreen/YouTube

Maja Marinković, Foto: Printscreen/YouTube

- Marija, nedostaješ nam. Dozvoli sebi uspone i padove ali ne dozvoli da nakon pada ostaneš na dnu. Volimo te i srećan rođendan. Budi najbolja verzija sebe. Znaš da vrediš mnogo i ne dozvoli da budeš sa onima sa kojima se ne osećaš tako - glasila je mamina čestitka.

Podsetimo, pre nekoliko dana Maja Marinković je priznala da je imala aferu sa oženjenim Markom Janjuševićem iako su sve vreme tvrdili da su samo prijatelji. Upravo zbog toga je strahovala šta će joj otac reći na sve to, a ovo je bila idealna prilika da Taki poruči ćerki šta ima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima u nastavku ovog teksta.