Jasmina Čolak
printscreen
Jasmina Čolak

printscreen

Foto: printscreen

Ivana Krunić i Bane Čolak rešili su da, uprkos protivljenju njenih roditelja, daju još jednu šansu svojoj vezi u rijalitiju „Zadruga“. Iako je njihov odnos u poslednjih nekoliko nedelja bio narušen zbog informacije da Ivanini roditelji i prijatelji ne odobravaju njihovu vezu, Jasmina Čolak, Banetova majka, ističe da podržava odluku svog sina i da joj nije lako da ga gleda kada pati.

U razgovoru za „Alo!“, Jasmina je priznala šta joj je bilo najteže da gleda i zašto je morala da pije lekove za smirenje.

- Svaki roditelj svom detetu želi najbolje, a time su se verovatno vodili i Ivanini roditelji kada su joj poslali poruku da se odvoji od Baneta.

Međutim, oni verovatno ne shvataju da je Ivana prvi put u rijalitiju, da joj je teško i da joj mnogo znači kada ima sa kim da provede vreme i popriča, kada ima nekog ko će je zagrliti i utešiti. Iako je možda njihova namera bila dobra, verovatno nisu očekivali da će je to toliko destabilizovati - kaže na početku razgovora za „Alo!“ Jasmina i objašnjava zbog čega roditelji ne treba da „igraju rijaliti“ spolja.

- Bane je u drugoj sezoni doživeo teško iskustvo s tadašnjom devojkom Zerinom. Dok sam to gledala, prošla sam golgotu, ali mi nije padalo na pamet da šaljem poruke Banetu da raskine sa Zerinom. Znam koliko im je tamo teško i kakav bih tek pritisak izvršila na njega. Sa druge strane, ja sam njegova majka i znam u kojim situacijama se Bane poneo loše - rekla je Jasmina i objasnila na šta je tačno mislila.

Bane Čolak i Ivana Krunić

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ne znam da li su Ivanini roditelji na lekovima, a ne znam ni koliko je bitno da kažem da ni meni nije dobro. Dešavalo se da gledajući Baneta doživim stres i da moram da popijem lekove za smirenje. Ljudima je možda bilo smešno kada je preko krova pokušao da pobegne iz „Zadruge“, ali meni je to bilo strašno. Roditelj sam i sve što se dešava tamo roditelji teško podnose, ali ne govorim o tome - iskrena je Banetova majka. Osim toga, kako je objasnila, nimalo joj nije lako ni kada gleda celodnevne Ivanine i Banetove rasprave.

- Gledam, nerviram se i mislim se u sebi: „Bane, sine, zaustavi se, idi da legneš, pokrij se jorganom po glavi, pusti neka prođe.“ Tačno je da on mnogo priča, ali to je jedin način da se izbori sa stresom. Uvredile su ga čestitke koje je Ivana dobila za rođendan u kojima su ga njeni prijatelji nazvali najgorim imenima. Taj stres i te uvrede je mogao da prevaziđe jedino kroz razgovor s njom, makar to trajalo celu noć - kaže Jasmina i otkriva kako je izgledao njen prvi i jedini susret s Ivaninim ocem.

Bane Čolak

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Sreli smo se uoči Nove godine u „Zadruzi“ i imala sam potrebu da ga nekako utešim. Rekla sam mu da je teško biti u rijalitiju i da ne treba da brine da će Ivana napraviti glupost. On mi je rekao da nema ništa protiv mog sina, već da smatra da ni Ivani ni Banetu ne treba veza u rijalitiju - kaže Jasmina i otkriva da nema nameru da ponovo uđe u „Zadrugu“ i pomogne sinu.

- Bolje je da uđe Ivanina podrška, ja sam već bila jer nisam mogla da izdržim da gledam sina u još jednoj vezi koja nije dobra - kaže na kraju Jasmina.

Bane Čolak

Printscreen

Foto: Printscreen

 

 

 

Komentari (1)

Dejan

02.02.2020 09:00

Stidi se kakvog sina imas.....