Marijana Zonjić
Instagram
Marijana Zonjić

Instagram

Foto: Instagram

Marijana Zonjić, bivša učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga", progovorila je o aktuelnim temama za portal Alo.rs!

Razgovarali smo o "Zadruzi", takmičarima popularnog rijalitija i o navodima da se bavi prostitucijom.

- Znam da mnogi povezuju Švajcarsku i prostituciju. Ta priča je krenula od kako je Milica Kemez pričala šta je radila tamo, pa su je ljudi prozvali "švajcarska prostitutka". Ko ode tamo od naših cura odmah je povezuju sa tim i stavljaju ih u taj koš. Tamo samo pevam, svako ko tvrdi drugačije može ići sa mnom na sud. Tako da, izvolite, dušmani, nađite neki dokaz, bilo šta, ja sam tu i čekam vas - ističe naša sagovornica, pa dodaje:

Marijana Zonjić

Instagram

Foto: Instagram

Marijana je diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog toga što je vređala produkciju TV Pinka i kako se navodi iznosila laži. Bivša zadrugarka priča kako se u tom trenutku osećala, pa iznosi mišljenje o sukobu Baneta Čolaka i Mensura Ajdarpašića.

Marijana Zonjić

printscreen

Foto: Printscreen

- Što se tiće Mensura i njegovog opstanka u "Zadruzi" nakon udarca to ne bih komentarisala. To znači da bih bolje prošla da sam udarila nekoga nego da sam nešto rekla. Al', eto, sve se svalilo na mene. U tom trenutku sam se užasno osećala, kao da je ceo svet stao. Moji snovi su se srušili. Mislim da nije bilo fer da ja budem diskvalifikovana zbog priče koju su pričali mnogi zadrugari. Produkciji hvala na datoj šansi, ali smatram da to nije bilo fer - objašnjava naša sagovornica.

Po izlasku iz rijalitija Zonjićeva je blokirala Radeta Lazića, a objašnjava i zašto.

Rade Lazić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Što se tiče Radeta Lazića njega sam blokirala na svim društvenim mrežama. Mnogo me je zabolelo kad sam videla koliko on podržava ljude koji su mene doveli do diskvalifikacije. Čula sam da je imao saobracajku i toliko sam želela da ga pitam kako je, al' ponos mi je bio jači. Čekala sam da se on prvi javi i to se desilo. Čuli smo se. Nisam ispala fer prema njemu u "Zadruzi", ali došlo je do nesporazuma - ispričala je bišra zadrugarka, pa dodala: