Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš
Alo.rs/Printscreen
Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš

Alo.rs/Printscreen

Foto: Alo.rs/Printscreen

Maja Marinković raskinula je vezu sa oženjenim dečkom Markom Janjuševićem nakon što joj je priznao da je njihova ljubav bila samo farsa za rijaliti, te da je on sve to uradio u dogovoru sa svojom suprugom Enom.

Kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje su se sreli pre dve večeri u jednoj ulici na Voždovcu gde je došlo do verbalnog sukoba, a kako tvrde oni koji su se tamo zatekli, situacija nije bila prijatna.

- Maja ga je pozvala i rekla mu da se nađu kako bi raščistili stvari. Kada joj je priznao da je sve u rijalitiju radio u dogovoru sa suprugom Enom, nastao je haos! Vređala ga je, govorila mu da je nikakav muškarac i da ne želi nikada više da čuje za njega - otkrio je izvor „Alo!“.

S druge strane, Marinkovićeva je potvrdila naša saznanja, a kao dokaz priložila dve fotografije koje su nastale u noći njihovog susreta.

Ena Janjušević

privatna arhiva

Ena Janjušević, Foto: privatna arhiva

- Istina je! Stavila sam tačku na odnos s Markom. Ostavila sam ga jer sam konačno shvatila da je veliki lažov i manipulator. Želim sve da ispričam kako bih se zaštitila od manipulacije i dogovorenog braka koji on ima s tom gospođom. Viđala sam se s njim svuda, pa i u mom stanu, ali on je molio da se to ne sazna. Navodno, nije želeo da izlaže ćerkicu Krunu - počinje priču Maja koja tvrdi da je bračni par zbog novca obmanuo i nju i javnost.

- Iako mi je sve vreme govorio da sa suprugom Enom nema ništa, dobila sam informacije da je supruzi tokom šopinga, u kom su uhvaćeni zajedno, kupio nekoliko haljina i drugih komada garderobe. Toliko o njegovim zakletvama da je završio sa ženom. Posle svega zaključujem da je njihov brak dogovoreni brak, da obmanjuju narod i da ostaju u tome na obostranu korist. Ona zbog podele finansija, on zato što se udao za nju i njenu porodicu. Na kraju krajeva, kada je javno mogao da ponizi porodicu, zašto sutra isto ne bi uradio meni - ističe Maja koja suparnicu Enu smatra osobom bez karaktera.

Maja Marinković i Marko Janjušević

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Desi se jednom greška, a Marku se desila mnogo puta. U rijalitiju sa Anom, Ivanom, sa mnom. Van rijalitija šta tek radi, bolje da ne pričam. Gospođa prelazi preko takvih stvari, ja ne. Niko ne može da me kupi sa par haljina - iskrena je Marinkovićeva koja ne ostavlja prostora za moguće pomirenje.

- Kao što sam rekla i njemu, završila sam s tom vezom i ne želim ni da ga vidim ni da ga čujem nikada više. To je muškarac od dva metra, bez karaktera. Zaslužila sam mnogo više od Marka i njegovih laži, pa samim tim ne postoji šansa za pomirenje - zaključuje zadrugarka za „Alo!“.

Pročitajte i:

 

Komentari (3)

ccc

16.07.2020 18:53

O Majo, Majo nista na silu ne moze! Dovoljno je ponavljao, Krunu i Enu najviše volim na svetu, sto tebi nikad nije rekao i zasto je obmanu Srbiju?! Saberi se, poslusa oca i lati se nekog posla do Z4.

MAČIĆ

16.07.2020 19:11

MAJO Prvo, ružna si i spolja i iznutra, A drugo, zakasnila si da postigneš gol. MARKO TE JE ŠUTNUO PRE NEGO TI SADA ŽVAĆEŠ DA SI TI ŠUTNULA NJEGA. A i GLUPA SI KO NOĆ,i ne možeš da kriviš njega za svoj debakl. MNOGO si htela, i to tuđeg muža. E pa eto ti sad, TRPI, POKRIJ SE UŠIMA I ZAVUCI U MIŠJU RUPU- A njega ne branim, SRAMNO je kako te je preveslao. Poslužila si mu da zadovolji svoje potrebe, I nije morao da platI. NAPROTIV, PROFITIRAO JE, ALI JE IZGUBIO NA POŠTOVANJU ali napunio džepove.

Sneska

16.07.2020 23:49

Majo devojko, glavu gore, posveti se svojoj karijeri. Pocni da radis u svojoj struci, ti si bese zavrsila elektrotehnički fakultet ili aritekturu? I dva velika odmora... Glavu u pesak bre kao noj i stidi se! Pa sta si mislila da coveka ostavi dete i porodicu zbog "gomile plastike!?" 'Ajd idi stidi se!