Marko i Mića
Printscreen/You Tube
Marko i Mića

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

Nakon što je Luna priznala da je Mića nije udario, Miljković je dobio napad!

- Zbog čega se nisi suprostavila Lepom Mići i zbog čega nije Anabela ustala da te brani, kao kada te brani do Marka? - bilo je pitanje za Lunu.

Marko i Mića

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Kažeš da te je Mića uštinuo, što se buniš, kada ste Marko i ti prvi nasrnuli na njega? - glasilo je pitanje.

- Ja sam samo htela da ih odvojim, prišla sam Mići i gurnula sam. Ja nisam njega udarila, samo sam ga jače udarila, on me je uhvatio za ruku. Nisam trebala to, žao mi je, u takvim situacijama se osećam nemoćno. Ne volim kada je Marko blizu u tim fizičkim obračunima. Ja reagujem malo burnije, time samo njemu još više otežavam - dodala je Đoganijeva.

- Ja nisam ni na koga nasrnuo, to je bio deo moje glume, da mu pojasnim neke stvari da ne može da radi, ali sam se sklonio i otišao. A onda je on prilazio meni sve bliže i bliže. Ja neću da udarim starca, kad bih ga udario ne bi ustao. Kad te neko pridrži za ruku, to je jedno, ali kada te neko uštine, to ne može niko da mi kaže da nije namerno. Kad sam ga cimnuo ramenom? On se cima sam, on ima te fore i pravi frku, dolazi blizu i pravi veštačke frke - urlao je Miljković.

Marko i Mića

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

Lepi Mića i Miljković ponovo su bili izuzetni na neprimernom rečniku, te su jedan drugom upućivali brutalne psovke. Miljković je čak i pokušao da zaplaši Miću, pa je zamahivao flašom na njega. Miljković je nekoliko puta pokušavao da skoči na sto, kako bi nasrnuo na Miću, ali je obezbeđenje odmaj odreagovalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

- Ovaj gospodin je napao policajca, udario je Matoru i on poredi mene, koji sam napadnut od njega! E to je taj manipulator! - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.