Luna Marko
YouTube/Printscreen
Luna Marko

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

U "Zadruzi" je sinoć bilo organizovano "Gledanje snimaka". Glavna tema večeri bio je odnos Marka Miljkovića i Lune Đogani, koji su vrlo često samo na korak do svađe i čini se da uprkos tome što pokušavaju da održe vezu, intrige i iskušenja koja ih prate im to ne dozvoljavaju. 

Sinoć je prvo pušten snimak na kom su Anabela Atijas, Mirko Gavrić i Marko Đedović komentarisali Marka Miljkovića. Đedović je pričao i o njegovom nasilničkom ponašanju, pa je tako i sve podsetio šta se za njega pričalo. Govorilo se i o tome da je Marko došao kod Lune "sav iskrivljen", kao i da je policija intervenisala zbog Đoganijeve i Miljkovića nakon što su komšije prijavile galamu iz njenog stana.

Zbog ovog snimka Miljković je poludeo i otpočeo svađu sa Đedovićem, a zatim su Anabela i Luna, kao i sam Marko ispričali sve o toj spornoj noći.

- Napolju ne postoji nikakav zapisnik, mi smo pričali, čak smo bili emotivni, nismo bili agresivni, nego smo pričai zašto smo se rastali. Da, oboje smo pili, plakao je, ja sam plakala, tako je i bilo - pričala je Luna.

 U jednom od snimaka koji je sinoć pušten zadrugarima u Beloj kući vidi se i šaputanje Lune i Marka, te su oni prokomentarisali o čemu su to pričali.

- Ona mi je rekla nešto tada što je želela da znam, a desilo se pre nas. Imala je potrebu da kaže i ništa više. Ja neću reći šta je - rekao je Marko.

Luna, Marko

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Rekla sam stvari koje nas ugrožavaju i ovo sam rekla jer ne želim da dođe do toga da se sazna, a da ja prećutim. Želela sam da zna i loše stvari. Ja smatram da Marko zna sve o meni. Svaki moj loš potez i pre njega. Želim da ima sliku. Smatram da treba to da zna - dodala je Luna.

 Nakon završene veoma burne noći, Miljković je otišao da spava u izolaciji, pored Jelena Pešić, sa kojom je on potrčko ove nedelje. To je još jedno iskušenje, kroz koje će ovo dvoje morati da prođe ove nedelje budući da je Luna veoma ljubomorna na Jelenu Pešić.