Marko Miljković
Youtube/Printscreen
Marko Miljković

Youtube/Printscreen

Marko Miljković, Foto: Youtube/Printscreen

Markko MIljković se danas oglasio na svom Instagram profilu, storijem, kojim je apekovao na svoje fan grupe, koje otvoreno prete njegovo devojci Luni Đogani.

Marko Miljković

Printscreen/instagram

Marko Miljković, Foto: Printscreen/instagram

- Pod hitno hoću mir u redovima fan stranica. Svako ko na bilo koji način vređa i ponižava Lunu biće blokiran i prijavljen... Ubuduće ko to bude radio ne želim ga uopšte kaop moju podršku. Sa mnom ste završili!- napisao je Marko vidno ljut.

Komentari (5)

Meda

27.07.2020 21:37

To što je tebi u redu da majka tvoje devojke psuje tvoju majku u gluvo uvo i da ti devojka nabija rogove, tvojim zemljacima nije. Odlično znaš da u tvom kraju ljubavnica uvek bude osudjena, pogotovu ako to uradi na 2 metra od kreveta zakonite žene i to nije uvreda već činjenica koju ne možeš promeniti. To što tvoja devojka laže čim zine nije uvreda, imaš silne klipove koji će to potvrditi. Recimo, kad je ušla kod Gagija, rekla je da ima nastup, a nastup nije imala, rekla je tebi da je ušla zbo

Mirče

28.07.2020 16:09

@Meda - A šta se vi petljate u njihove živote? Ko ste vi njima u životu pa dajete sebi za pravo da im diktirate sa kim će da budu i kako će da žive. Pothitno na lečenje da se vratite u realan život! Oni su bogati i slavni, a ko ste vi i šta ste im vi? Imate li vi svoje živote? Bože sačuvaj nas od fanatika.

sanja

27.07.2020 22:15

kako je glup....sluzi joj samo kao ljubicasti taksi dedica

mile

27.07.2020 22:48

I Luna je mnogima pretila.

ccc

28.07.2020 12:42

Gospodina bi da udje u Z, s posebnim uslovima, izdaju, uzmu dobru lovu i ok dovidjenja, ne sme niko da nas se obrati...,ali niste vi za to krivi, kriv je neko drugi... Uslovi za sve isti, obaveze iste, nema para unapred,ustajanje kad i svi, kazne iste,sad ce nekome da preti, a ko je ustvari on???