Luna, Anabela, Gagi, Marko
YouTube/printscreen
Luna, Anabela, Gagi, Marko

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ja te sada pitam pred ljudima, jesam li ja nesavesna majka kao što tvoj dečko priča? - pitala je Anabela.

- Nisi. Što si rekla pre nekoliko dana da si ušla ovde da rasturiš moju vezu? - rekla je Luna.

- Nisam tako rekla, što si me ti uvukla u svoju vezu? Reci, jesam li ja nemarna majka, koja ne brine - pitala je ponovo Atijasova.

- Ma kakvi, nisi, nisi. Ti si divna jedna majka - dodao je Marko ironično nakon čega je pevačica nasrnula na njega.

Nakon haosa koji je nastao zbog Anabele Atijas i Marka Miljkovića, Gagi Đogani je dobio pitanje od predstavnika sedme sile, kako je Marko bio u dvorištu, a Anabela plakala u sobi.

- Marko je rekao da dolazi zbog sebe i da ćeš samo na sebe da misli i da mu je Luna manje bitna. Da li su svađe put do prvog mesta? - bilo je pitanje.

- Rekao je da mu je bitna Luna i ljubav, ali da on ne može ništa da popravi, da mora ipak da razmišlja o sebi i stavi sebe na prvo mesto - odgovorio je Gagi, a onda je Marko progovorio:

- Anabela hoće da me diskvalifikuje, ali to se neće dogoditi. Neće to dobiti od mene i to je kraj - istakao je Miljković, pa nastavio:

- Rekao sam da sam sebičniji, jer sam je pre uvek stavljao na prvo mesto, sada smo negde ravnopravni, više nije ni mlada, nije toliko ni psihički loše. Ne volim je više ono ludački, sad je onako normalno. Mnogo puta sam pojeo g*vno. Ona mora da stane na svoje noge i kaže kakva je situacija. Neću ispred sebe da je stavljam - priznao je Miljković, dok je Anabela sve vreme plakala u spavaćoj sobi.

Nakon rasprave i ponovnog nasrtaja na Marka Miljkovića, Anabela Atijas se posvađala i sa svojom ćerkom Lunom Đogani, koja je ovog puta branila svoga dečka.

- Ja sam mislila da si ti ušla ovde zbog tate, al' svako tvoje izlaganjodi veznao je za moju vezu, da je Marko ovakav, onakav, da je narkoman- rekla je Luna.

Luna i Anabela

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ušla sam ovde da demantujem stvari koje ste vi pričali ovde. Došla sam da kažem da te je tukao. 'Ajde , zakunu se, da te nikada nije takao? Zakuni se u Blankicu - rekla je Anabela-

Kada se Luna zaklela, Atijasova je povukla za ruku, a onda joj je odbrusila.

- Kako smeš da se kuneš u Blankicu, kako smeš? Od noćas možeš da zaboraviš na mene - vikala je Atijasova.

- Lagala sam te, sve sam te slagala - dodala Đoganijeva.