logo
Alo.rs
logo

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Miljana Kulić je na vezi, dobro veče, gledam i ne verujem u ovo čudo što se dešava. Moram da prokomentarišem, nadam se da su vam nedostajali moji komentari. Jedino je u našoj zemlji moguće da devojka koju je "j" čovek taj pobedi, to je najveći folirant, Iva Grgurić. To je sramota. Malo sam se sa Zolom posvađala, možda je na ulici. Luna mi nije jasna, nije stala iza svoje majke. Nije ni čudo što se svađala sa mnom. Anabeli zameram neke sitnice, što se izvinila Slobi Radanoviću, što da mu se izvini kad je maltretirao njenu ćerku. Anabela je to smislila, ona je glumica, što nije ušla kad se smuvala sa Slobom, koji je oženjen. A sada je ušla da se bori za neku pravdu, protiv slobodnog momka. Ja nisam dobra sa Markom, ali je milion puta bolji od Slobe, slobodan je momak. Kako joj tad nije palo na pamet? Gospođa Atijas, Bukva, što se tad nije uputila u Zadrugu da razdvoji tu vezu i da joj ne da da bude sa Slobom, da ne bude ljubavnica - pričala je Miljana.

Luna Anabela

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- Posle tebe i Marije - dobacile su gošće.

- Ljubomorna sam što ste ti i Luna bile ljubavnice. Pucam od ljubomore. I ja sam čula da si ostavila ljubavniku, švaleru da čuva tvoje maloletne ćerke. A taj ljubavnik može i da siluje ćerke, ima mnogo takvih situacija. Gledala sam u Paparaco lovu kako gleda Ninu u zadnjicu. Tako je Ljuba ostavila Aleksandru Čabarkapi, pa joj je napravio dete - navela je Miljana.

Anabela

Printscreen

Foto: Printscreen

- Žao mi je što te je Marko Miljković diskvalifikovao - rekla je Anabela.

- Mnogo si pametna žena kad si ostavila decu žensku ljubavniku, švaleru, očuhu. Meni je ispod časti da odgovaram na vaša pitanja. Podržala si ljubav Lune i Slobe, snimila si im i pesmu, nisi se pitala kako je Kiji, e sad ti se to vraća, ćerka te ne j*be dva posto zbog Marka. Ne čujem vas od te svrake. Marko je glumac, ja njega najbolje poznajem, boli njega ona stvar, hoće malo da se vrti priča, eto njega u četvrtoj sezoni kao slobodnog. Bio bi on sa Jelenom da nije ušla Luna, jer on Jelenu gleda kao damu, a Luna njega moli. Kad vidim ko su pobednici, ja sam dostojanstveno izašla. Sramota me je da se držim za ruku sa Ivom, Markom i sa Anabelom. Za mene je pobednik Mensur, iskren dečko, shvatiće u koga se zaljubio, nije mogao protiv svojih emocija, on je za sve njih izmislio rijaliti. Luna očigledno voli da je neko bije, i da opšti sa svojim rođacima, neću da spominjem jednog sina naše legende. Stao mi je neko na prozor i stavio mi je telefon ovde. Željko je sa mamom i tatom na moru, a ja sam ostala jer Zola nije imao pasoš - pričala je Miljana.

- Marko je trebalo da pobedi jer je tebe diksvalifikovao - rekla je Anabela.

Luna

Printscreen

Foto: Printscreen

- Trebalo je da pobedi jer je uništio ljubav majke i ćerke koja je bila iz bajke. Tebe je pobedio ipak - istakla je Kulićeva i spustila slušalicu.

- Mi smo gledali šta je radila i sa Zolom i sa svojom majkom, a onda ona mene komentariše, ne mogu da verujem šta sam doživela. Pomisliću da sam normalna jer me komentariše Miljana Kulić - rekla je Luna.

Luna

Printscreen

Foto: Printscreen

- Najbolje što je Marko uspeo da uradi je što je nju diskvalifikovao - navela je Atijasova.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

itd.

16.07.2020 10:11

miljana jedna budala sta ona nekome da daje savete boze me sacuvaj

ceca

16.07.2020 10:33

Kome Miljana Kulic moze bilo sta da kaze, ona ima pravo, hahaha. Sve smo videli kod nje i culi od nje pa neka gleda svoja posla, neka joj decko trosi "250" hilj e. na kocku i ostalo, a da nije smesno bilo bo zalosno...