Alo, čujemo li se?
Alo.rs
Alo, čujemo li se?

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrili su svoje planove za budućnost u Instagram uključenju uživo za "Alo, čujemo li se?" i rekli da pripremaju slavlje, misteriozno se smeškajući na pitanje o prinovi, za koju su po svemu sudeći i više nego spremni.

- Radi se možda o svadbi i nečemu posebnom. Daćemo sve od sebe da na jedan poseban način obeležimo sve što smo pročli, da napravimo provod za pamćenje. Pripremamo se za to - rekao je Zola, a nakon toga Miljana je kroz osmeh rekla kako se ugojila.

Miljana Kulić

Alo.rs

Alo.rs

Na pitanje da li je spremna da Zoli rodi dete, Kulićeva je ostala delom tajanstvena.

- Spremna sam. Odlučili smo da nikome ništa ne govorimo sve do četvrtog meseca trudnoće, ni roditeljima ni nikome - odgovorila je ona, te onda otkrila kako joj dani trenutno prolaze i šta je sa njenim naslednikom Željkom.

Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Zovu me, sestra mi piše na Vajberu, hoće da ga vidi. Obožavaju ga. Mnogo sam vezana za porodicu, najviše na svetu volim Željka, pa Zolu i njegovu mamu odmah posle. Zolinu mamu obožavam, žena nije pristrasna, kad god sam je opsovala u "Zadruzi" bilo je da bih Zolu duboko povredila. Čim se završi vanredna situacija planiramo sa Željkom da idemo kod Zoline mame i očuha da provedemo 10 ili 15 dana - istakla je Miljana, pa dodala:

- Zola ne želi da živi u Nišu, naći ćemo stan u Novom Sadu.