Darko i MIljana Kulić
YouTube/Printscreen
Darko i MIljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Darko Tanasijević

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Darko Tanasijević

YouTube/Printscreen

vić, Foto: YouTube/Printscreen

- Što se tiče Miljane, ona je meni beskrajno simpatična, zanimljiva i interesantna. Što se tiče te veze, naše ljubavne nazovi, radi se o tome da Miljana je bila u Zadruzi, mene su spamovali hejteri na Instagramu: "Ti braniš Miljanu Kulić, ona je privilegovana kod tebe", ja te hejterske komentare uglavnom brišem. Ali jedan od njih mi je napisao: "Znam da ćeš ovaj komentar izbrisati i da neću dobiti odgovor ali ako si čovek i ako imaš hrabrosti priznaj da si imao s*ks sa Miljanom Kulić i da ste u vezi". Ja sam odgovorio nema potrebe da brišem, jeste, bili smo u vezi, bili smo 5, 6 meseci ali nije išlo i stavili smo tačku na našu vezu, ali molim vas da ne širite dalje jer je to tajna, ja to pišem na Instagramu gde ništa nije tajna i naravno da sam ironičan. Ali neko je to iskoristio i skrinšotovao, to je objavio jedan protal, drugi, treći i eto. Ali što da ne, Miljana je fatalna, intrigantna, zanosna, tako da pozdrav za nju.

Miljana Kulić

Youtube/Printscreen

 Foto: Youtube/Printscreen

Tanasijević je otkrio da trenutno nije u emotivnoj vezi, ali da je pronašao simpatiju.

- Kao što bi Ceca rekla moj je život mrtvo mora, bez i jednog talasa, možda su sa ovim prolećem počeli da se bude neki leptirići, javila se neka simpatija, ali ništa nije konkretizovano, pa neću da trčim pred rudu, da se nešto hvalim, kad se to konkretizuje, ja ću se pohvaliti - rekao je on.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku:

 

Komentari (4)

??????

26.05.2020 11:54

Samo neko ko ima isti mentalni i psihicki sklop kao Miljana moze da izjavi da je ona simpaticna . Za pametne , dovoljno.

saj

26.05.2020 13:32

ovaj je gori od nje,kad moze jedna psihopata i bolesna zena da mu bude zanimljiva i simpaticna..

Nislija

26.05.2020 15:46

Od Vardara pa do Triglava nigde lepseg para,njihova ljubav krenula je od dr Laze.

ђура

26.05.2020 16:53

"Ненормално леп пар "