Miljana Kulić
YouTube/Printscreen

 

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Miljana Kulić, Foto: YouTube/Printscreen

Miljana Kulić danas je svojevoljno napustila rijaliti "Zadruga 3", pa je ponovo diskvalifikovana, a produkcija se vrlo brzo oglasila ovim povodom.

Saopšteno je da će Miljana morati da plati 50.000 evra zbog kršenja ugovora, a u "Zadruzi" je nastupilo slavlje kad su čuli šta će snaći Kulićevu.

Miljana Kulić i Luna Đogani

Printscreen/You Tube

Miljana Kulić i Luna Đogani, Foto: Printscreen/You Tube

Marko Đedović se posebno obradovao zbog ovoga, te je vikao:

- Bravo, Veliki šefe! Bravo! Otišla krmača!

 

Marko Đedović

Printscreen/Zad

Marko Đedović, Foto: Printscreen/Zad

Malo potom istakao je da će je tužiti, te da će i on potraživati novac od nje sudskim putem zbog niza sukoba koje su imali i izrečenih uvreda.

- I ja ću da potražujem pare od nje! Ima da je tužim! Da, da - kazao je on, a više detalja pronaći ćete u videu.

 

Komentari (2)

MA

23.03.2020 02:32

može da je tuži i da izgubi spor. Ona je verifikovano neuračunjiva, tako da ako sme i da pomisli (a ne sme) može da potražuje od TV Pink, koji je i pored dijagnoze angažuje toliko puta. Djedović, nasilnik, lupio šamar devojci priča o nasilju? Jasno je da je to njegovo zaduženje, ali da bi bio uverljiv, mora i sam da bude užasno pokvaren.Tračara, kreštavac, bruka i za novinarsku struku, a tek za sociijalne službe. Feminiziran momak, koji se zaljubljuje u muškarce, a onda napada njihove devojke.

ђура

23.03.2020 13:35

Ђедовић са вишком женских хормона . Проста , примитивна трачара најгоре врсте . Већи смрад није ушао у ријалити . Одвратан ментални склоп .