Mina i Mensur
printscreen
Mina i Mensur

printscreen

Foto: printscreen

Dragana Mitar i Mina Vrbaški našle su se u kazinu i jadale jedna drugoj jer su obe imale svađe sa momcima.

- Četiri meseca sam plakao ovde za tobom - rekao je Mensur.

- A ja zbog tebe nisam lomila glavu? Misliš da je meni lako, ti igraš rulet, ja plačem. Dođi kod mene, j*bao te rulet. Ti si nervozan zato što sam te budila - urlala je Mina.

- Budim te jer spavaš i gubiš pare, a napolju se vučeš po ulicama, nemaš pare. Da se ja nerivram za tvoje honorare, boli me k*rac više - vikao je on.

Svađa Mine i Mensura nastavila se u dnevnoj sobi, a onda je zadrugar pomenuo Mininog bivšeg dečka iz prve sezone "Zadruge".

- Nisam ti ja Đekson, oni te nisu trpeli ni sekunde, ja te trpim, brinem se šta ćeš ti da radiš i šta će da ti se desi... Ako ikad ja budem hteo da pričam sa tobom, ja ću ti prići. Bolje nemoj da pričaš sa mnom, ništa lepo ti neću reći - naveo je Mensur.

- Zbog čega si ovakav, je l' zbog šortsa - pitala je Vrbaški.

- Ja ne mogu da te trpim više, pomeri se od mene - rekao je Ajdarpašić.

 

 

Ajdarpašić je izneo niz uvreda na račun svoje devojke govorivši joj da je naučila da spava po ulicama, kao i da joj on evro ne bi dao sve i da jeste sponzoruša.

- Ja više nemam svoje, neće da čuju za mene. Ti si mi bitniji od svih trenutno, shvati to. Nije moja slika takva. Hajde reci, ko me j*bao, tvoji drugovi - plakala je Mina.

- Kad si navalentna ne mogu da te trpim... Nemoj tako kao paćenica neka - rekao je on.

- Osećam se kao da nikad u životu nisam imala nikog ko me je voleo, ja ti se kunem da nikad u životu nikog nisam volela ovako - pričala je Vrbaški.

 

 

- Ona je pobedila u "Zadruzi 2" jer je bila Markova žrtva. Plakala je, molila je za ljubav. Ona je crkavala ovde. Bila je na kolenima, ponižavala se - uporedila se Mina sa Lunom.

- Pa što radiš isto? Ne interesuje me niko, ni njih dvoje. Pusti me da budem sam - rekao je Mensur.

- Mogu li da te zagrlim - pitala je Mina, a on je odgovorio odrično.

Nakon žestoke svađe, Mina je uspela da nagovori svog momka da se vrate u kazino na žurku, što je on poslušao.

Kada se žurka završila, Mensur Ajdarpašić je u spavaćoj sobi sam za sebe govorio da zna ko su najveći manipulatori u rijalitiju.

- Ja sam pročitao ovo, najveći manipulator Mina Vrbaški i Miljković Marko, pos*rem ih u usta, razj*bao bih za sekund, nego me boli k*rac, idem kući - rekao je Ajdarpašić.

- Boli me k*rac za tebe, pijana si - rekao je Ajdarpašić Mini dok je ležala pored njega u krevetu.

- Mogu da radim šta hoćeš, nisam pijana. Bezobrazan si - poručila je Mina.

Zatim se Mina ponovo srela sa Draganom pa su njih dve, zbog ljubavnih problema, plakale zajedno u dvorištu.

 

Vrbaški se potom vratila u krevet kod dečka koji nije to lepo prihvatio.

- Skloni se od mene, lepo ti govorim. Hajde, skloni se od mene, ne mogu da te vidim očima. Ja te lepo zovem, ili lezi ili mi se skloni. Pijana jedna, skloni mi se sa očiju. Skloni se od mene da te ne sašijem, pijana smrduljo! J*baću ti sve za ovo. Skloni se, udariću te - pričao je Mensur dok ju je gurao od sebe.

 

Ova zadrugarka lupala je na kapiju u želji da dobije tabletu za smirenje.

Iako je imao nameru da svoju devojku smiri, jer ju je on i iznervirao ovoliko, Mensur Ajdarpašić je vrlo brzo nastavio da govori ružne reči o svojoj lepšoj polovini.

 

- Hajde, ustaj i polazi u krevet. Neću da razbijam glavu gde si ti - ponavljao je Mensur.

- Sutra ću da kažem sve pošto ovako bezobrazno pričaš - urlala je Mina. 

 

I taman kad su svi pomislili da je drami došao kraj, Mina je nastavila da pravi haos ne obazirući se na to što je svanulo i što ostatak Bele kuće spava.

 

 

 

- Da li je moguće da si tu legla da spavaš? - pitao je Mensur svoju devojku ugledavši je na travi u dvorištu.

- Posle sveg onog što si mi rekao da legnem pored tebe? Šta ideš odmah, pitam te? - govorila je ona dok je Ajdarpašić odlazio.

 

Mina Vrbaški potom je imala još jednu turu lupanja na kapiju, a onda se vratila u Mensurov krevet i zaspala.

Mina i Mensur ponašaju se kao pas i mačka i čini se da nikako ne uspevaju da pronađu zajednički jezik. Iako tvrde da se mnogo vole, da li će različiti probleme zbog karaktera i osuda porodica uspeti da prevaziđu i nastave sa svojom vezom, pokazaće se u narednom periodu.