Mirko Gavrić, Luna Đogani
YouTube/Printscreen

 

Mirko Gavrić, Luna Đogani

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ti si me razočarala... Šta si sve rekla svojoj majci i ocu - rekao je Mirko.

- Ja to znam. Drago mi je što si došao ti, jer ti možeš i njoj i meni da kažeš šta hoćeš - rekla je Luna.

Mirko Gavrić, Luna Đogani

YouTube/Printscreen

Luna Đogani, Foto: YouTube/Printscreen

- Ja ću ti govoriti samo istinu. Ali neću ovde, nego van stola. "P*ši k*rac i j*bem ti mater"... Ja sam gledao... Da sam mogao da uđem kroz televizor, udavio bih te. One tvoje histerije, bacakanje... Ti si ovde tri godine. Ponašaj se kao odrasla osoba... Za svaku tvoju grešku kriviš druge. Ti nemaš nastupe, Kija organizovala... Ne ide ti sa Markom, Anabela kriva... Šta ti je Jelena kriva? - govorio je Gavrić.

- Ja se ne mešam u odnose ljudi, da li si sa Markom, ne... Ja samo gledam da li si srećna - istakao je Mirko.

 

Komentari (2)

sneg

24.05.2020 12:08

Zašto je onda ne ostave svi da bude srećna, pa koliko će trajati vreme će pokazati. Zbog mešanja svih u njen život je razlog što nije srećna.

Roditelj

24.05.2020 22:01

Ma ko je ovaj nebitan lik sa nebitnim komentarima? Jel ovo advokat Atijsove, telohranitelj, faker, šta? Meni da moj prijatelj ovako blati dete pred milionima gledalaca, takav mi u kucu ne bi ušao, takav bi bio mrtav za mene. Zamisli šta kaže:„ Imaš još 2 ćerke, a Luna nek propadne u crnoj rupi". Pa ne znam kakva da joj je ćerka, ako ima i malo majčinstva u njoj, ne bi smela dozvoliti da joj tako blate dete. Sve što je imala da joj kaže - to se govori tajno, a ne javno. Vidi se ko je tu monstrum.